Koja haljina!

Margot Robbie nadmašila je sebe u Valentinovoj kreaciji na premijeri filmskog spektakla

Njen glumački partner Brad Pitt jedva je stigao do podija gdje ga je čekala jer je putem morao zastati i popričati s poznanicima i pripadnicima sedme sile.

Malo koja boja je glamuroznija od Valentino crvene, a kad je još nosi Margot Robbie na jučerašnjoj premijeri filmskog spektakla "Babylon" u BFI Imaxu u londonskom Waterloou, modna čarolija je potpuna. Jedna od najljepših holivudskih glumica očitala je modnu lekciju kako se odijeva za crveni tepih u lepršavoj, senzacionalnoj kreaciji s potpisom modne kuće čija je crvena njihov zaštitni znak.

Otvorena leđa, plise koji diskretno naglašava linije tijela i zaodijeva ga poput plašta ostavili su prisutne bez daha. Australska diva još jednom je dokazala da bi mogla postati modna nasljednica Cate Blanchett čija odjevni odabiri na premijerama i glamuroznim događanjima gotovo uvijek izazivaju "wow" efekt.

image

‘Gdje si dosad?‘, upitala je Margot Robbie kolegu Brada Pitta

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dok se oko glumice okupljala ekipa sa seta kako bi pozirali zajedno, do kolega na crvenom tepihu probijao se Brad Pitt, glumački partner Margot Robbie u filmu čija je radnja smještena u Los Angelesu 1920-ih godina, u vrijeme kada se u filmskim studijima izniknulim u Hollywoodu događao prijelaz s nijemoga na zvučni film.

Brad je u odijelu s odvažnim, kockastim uzorkom i raskopčanoj sivoj košulji, na putu do podija morao često zastati kako bi s kolegama i sedmom silom razmijenio nekoliko riječi i jedva je stigao na zajednički foto session. Kako su Margot Robbie i on dobri prijatelji, izvela je malu improvizaciju dok je čekala da se pridruži ekipi na podiju, zabavljajući prisutne njegovim kašnjenjem.

image

Filmska ekipa ‘Babylona‘ na okupu

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U spektaklu "Babylon" Brad tumači ulogu poznatog glumca Jacka Conrada, izmišljenog lika čiji hektičan način života (kao da sutra ne postoji), brakovi, afere i razvodi odgovara stilu života tijekom holivudskih "ludih dvadesetih" koje su, pak, Damienu Chazelleu, Oscarom nagrađenom redatelju i scenaristu, poslužile kao izdašna inspiracija. Margot Robbie tumači ulogu Nellie LaRoy, starlete u usponu koja sanja o velikoj holivudskoj karijeri, a put do ostvarenja sna dovodi je u Conradov život. Kako je ta priča završila, doznat će se u kinima diljem svijeta.

Linker
20. travanj 2024 05:53