NOVI IZAZOV

Marco Cuccurin o mentorici u Plesu sa zvijezdama: ‘Stalkao sam je u nadi da ću dobiti baš nju‘

Nakon što je pokazao svoj pjevački talent, pred simpatičnim influencerom je novi izazov, sudjelovanje u showu Ples sa zvijezdama, koje za njega predstavlja ostvarenje dječačkih snova.

U posljednjih godinu i pol u životu svestranog influencera Marca Cuccurina mnogo se toga promijenilo. Nakon što je ostao bez majke, koja mu je bila najveći oslonac i podrška, Marco je odlučio dati sve od sebe u svim aspektima svog života, znajući da bi je to učinilo ponosnom. Malo je reći da je u svojim ciljevima i uspio - na TikToku njegove objave svakodnevno prati više od pola milijuna korisnika, a zahvaljujući glazbenom talentu i karizmi postao je najmlađi pobjednik showa Zvijezde pjevaju. Također, ovaj 21-godišnji Puležanin i u privatnom je polju postigao mnogo i ovog će se proljeća, kako nam otkriva, sa svojim partnerom napokon useliti u kuću u okolici Zagreba koju su sami sagradili.

image

Nada se kako će kroz ples imati prilike ispričati svoju životnu priču

MARKO MISCEVIC CROPIX

Međutim, Marco ima još mnogo želja koje želi ostvariti, kao i talenata koje nam tek treba pokazati. Kao dijete je obožavao gledati Ples sa zvijezdama sa svojom bakom, priželjkujući da i sam jednog dana sudjeluje u showu, a njegov je san sada napokon postao stvarnost.

"Nona je prva saznala i bila je oduševljena. Cijeli život je htjela da postanem plesač. Ples, kao i svaku drugu umjetnost, obožavam jer nam pruža mogućnost da izrazimo svoje emocije na poseban način. Nekada se neke stvari ne mogu izreći riječima, pa za to postoje glazba, ples i ritam. Upravo te stvari su mene u životu spasile. Bilo je momenata kada bih pomislio da trebam odustati od svega pa bih uzeo komad papira i kao dijete od osam godina pisao pjesme ili bih se zatvorio u sobu i plesao svoj mini performans", priča nam Marco. Dodaje kako je završio plesnu osnovnu školu, išao je i na natjecanja, no nikada se nije usavršio do kraja.

image

Od veljače se planira u potpunosti posvetiti plesnim probama

MARKO MISCEVIC CROPIX

"Kao dijete govorio sam da ću ići u srednju plesnu školu u Zagrebu, no život me odnio na drugi put i zato mi je drago što dobivam ovu priliku", ističe. Zasad je odradio tri probe sa svojom mentoricom iz showa, a kaže kako u veljači kreće sa svakodnevnim treninzima i ostavlja sve obveze po strani. Identitet svoje plesne partnerice još uvijek nam nije mogao otkriti, no nije skrivao koliko je oduševljen.

"Mogu reći da sam i više nego zadovoljan. Otkrit ću da sam upravo nju stalkao na društvenim mrežama i mojoj Miji Negovetić pokazivao kako bih volio dobiti nju. Na kraju se to i igrom slučaja dogodilo, a desio se i klik, desila se kemija i moja partnerica je izuzetno dobra osoba", kaže Cuccurin.

Najbitnije mu je, kaže, da se razumije s osobom s kojom radi, a upravo mu se to i dogodilo s njegovom mentoricom. Prizemna je, jednostavna, ne komplicira i vrlo je izravna, što Marco smatra ključnim za napredak u showu.

image

Ne krije oduševljenje mentoricom

MARKO MISCEVIC CROPIX

"Važan je ples, ali važna je i kemija između para koja mora postojati i biti konstantna. Upravo zbog nje imam osmijeh od uha do uha svaki put kad pomislim na ples ili probe, a nadam se da će to i gledatelji osjetiti. Mislim da možete očekivati puno emocija i zapravo nastavak prekrasne priče koju sam stvorio u prethodnom showu s mojom dragom prijateljicom Mijom Negovetić", najavljuje influencer.

Od plesnih stilova najviše se pronalazi u lyricalu jer to je ples s pričom i emocijom, no veseli se i cha-cha-cha, rumbi i hip-hopu koji mu pružaju priliku da osim svoje emotivne pokaže i onu vedru, mladenačku i zaigranu stranu.

"Nadam se da će mi se pružiti prilika da kroz neke plesove ispričam svoju životnu priču. Za mene je ples kao i svaka druga umjetnost prilika da izrazim sebe, sve što možda nekad ne mogu riječima, donijet ću na toj pozornici", objasnio je. Priznaje kako se nakon razgovora s mentoricom pomalo pribojava sambe, no odlučno kaže da od kritika članova žirija ni najmanje ne strepi.

image

Bijeg od obveza pronalazi u glazbi

MARKO MISCEVIC CROPIX

"Cilj je da uživam, da budem svoj, da se trudim i napredujem. Ako ću brinuti samo o komentarima neće se moći ni dogoditi magija. S obzirom na komentare gledatelja zaključio bih da je Marko Ciboci najstroži, no pustit ću da show odradi svoje i vidjet ćemo što će biti", kaže.

Velika mu je pobjeda već samo sudjelovanje u showu koji mu se nekada činio dalekim, kao i velika podrška medija, publike i prijatelja. Dodaje kako se ne može nazvati gubitnikom dok je oko njega toliko ljubavi, no pobjeda bi mu bila još jedan svojevrsni dokaz onoga što može.

"Dokazao bih malom dječaku Marcu koji je mislio da su snovi daleko da mogu biti itekako blizu. Dokazao bi još jednom da nije važan fizički izgled, seksualnost niti ono što radim, već talent za kojeg se nadam da posjedujem", istaknuo je.

Uvjeren je kako bi njegova majka, da je i dalje s njim, svakog vikenda bila s njim na setu, konstantno ga zvala i plakala od sreće na svakom njegovom nastupu.

"Moja majka je najponosnija iako nije fizički tu. Znam da sve gleda. Upravo ta snaga s visine mi je pružila potporu da guram, napredujem i nižem ovolike uspjehe. Moj anđeo je uvijek tu uz mene. Kao i svaka majka i moja je oduvijek htjela da radim ono što volim i bila bi ponosna kada bi vidjela da korak po korak ostvarujem sve na čemu smo ona i ja radili dok sam bio mali", rekao je iskreno.

image

Marco je završio plesnu osnovnu školu

MARKO MISCEVIC CROPIX

I sam je jako ponosan što će kao 21-godišnjak s partnerom useliti u vlastitu kuću, no kaže da bi se zbog sudjelovanja u "Plesu sa zvijezdama" taj proces ipak mogao još malo odužiti.

"Pripreme su pri kraju. Počeli smo dio po dio namještati i nadamo se da ćemo na Uskrs useliti. Postoji šansa da će se on useliti sam jer ću ja još uvijek biti u showu, no evo, to je još jedna ‘žrtva‘ u ostvarivanju snova. No svakako ćete u ovoj godini imati priliku vidjeti kako izgleda moja prva kuća i moj dom", najavljuje.

Za kraj nam je otkrio da mu bijeg od svakodnevnih obveza omogućava glazba, kao i pisanje pjesama, čime se odnedavno ponovno bavi.

"Ovog Božića sam dobio na poklon klavir, s obzirom na to da ne znam ništa svirati, a imam ogromnu želju to naučiti. Glazba je za mene oduvijek bila moj mali bijeg od svega. Uz nju tu je moj pas Chani s kojim prošetam sam kada su mi potrebni mir, tišina i moment samo za mene. Uživam i kada dođe nona pa kuhamo zajedno ili dok sam pečem neki kolač. Ma ima 1000 načina kako ispustim svoj ventil. Moja najveća motivacija je ljubav, od partnera, none, ali od sada i tate... Kada imaš podršku najbližih motivacije nikada ne nedostaje", zaključuje Marco.

Linker
25. travanj 2024 06:39