najbolje društvo

Mama i najbolja prijateljica: Anica Kovač u šetnji gradom s kćerima Leticijom i Viktorijom

Naša bivša misica i nekada prva pratilja Miss svijeta, najviše uživa u svojoj obitelji, suprugu Robertu, kćerima Leticiji i Viktoriji te sinu Marku, no ženska druženja uvijek imaju onaj poseban čar, a cure su dovoljno velike da roditeljski odnos polako postaje i prijateljski.

Najljepše je kada kćeri dovoljno odrastu i postanu najbolje društvo svojoj mami. A to je slučaj s našom bivšom misicom Anicom Kovač i njezinim curama 21- godišnjom Leticijom i 15- godišnjom Viktorijom. Mama je s kćerima uhvaćena na subotnjoj špici, a dobro raspoložene cure sunčani dan iskoristile su za šetnju gradom i nezaobilazan shopping.

‘‘S mamom je najbolje feštati, barem meni. Dobro se slažemo, sad još i malo bolje. Volim je najviše, uvijek hoće dobro, nije stroga, sve nam dopušta. To ne govorim zato što sad tu sjedi, nego zato što to stvarno jest tako‘‘, rekla je svojedobno Leticija za IN Magazin gdje je gostovala s mamom koja je prokomentirala odnos s kćeri.

image

Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom

JOSIP MOLER CROPIX

‘‘Jako sam na nju ponosna, ona je sad moja cura, velika. Nekako je drugačije i pričamo drugačije, družimo se, prijateljice smo, ali kad treba, odlučujem kao majka. Ta mlada generacija danas em puši, em ta usta ili te neke čudne slike, ja to ne volim, ali, evo, dajem joj priliku i mogućnost da se još malo nauči i da me gleda i sluša.‘‘

Obitelj Kovač zbog posla našeg bivšeg reprezentativca i nogometnog trenera Roberta Kovača prije tri godine živjela je u Monacu i tada je Anica u razgovoru za Gloriju progovorila o roditeljstvu.

image

Anica je uvijek siticalak oliko joj je važna obitelj

JOSIP MOLER CROPIX

‘‘Nije važno hoće li mi djeca prolaziti s pet, ne želim ih gušiti. Cilj mi je da budu sretni, zadovoljni i zdravi ljudi, da odrastanjem u različitim sredinama nauče novi jezik i da kao obitelj ostanemo povezani. Pa i kroz sport, koji mlade čuva od loših stvari. Kad smo mi bili djeca, nismo se dali u kuću, a današnje klince treba tjerati da izađu.‘‘ A očito im je sport ipak bio i još uvijek je važan dio odrastanja. Mlađu Viktoriju čak je zanimao i nogomet, dok se starija Leticija uz razne sportske aktivnosti bavi i dizajnom sportske odjeće. Cure su povukle maminu genetiku pa su obje manekenskih visina, no niti jedna od njih nije krenula maminim stopama. A iako još tinejdžer, 16- godišnji Marko sa svojih 210 centimetara prerastao je sve u obitelji i bavi se košarkom.

image

Sa sinom Markom koji se bavi košarkom

JOSIP MOLER/CROPIX CROPIX
Linker
17. travanj 2024 14:42