PROFIMEDIA
KOMEDIJA-TRILER

Mama i kći u istom projektu: Pogledajte trailer za novi film s Mayom Hawke i Umom Thurman

Prvi zajednički projekt mame i kćeri, nova suradnja i neobični poslovni suradnici očekuju nas u novom film "The Kill Room".

Prvi zajednički projekt mame i kćeri, nova suradnja i neobični poslovni suradnici očekuju nas u novom film "The Kill Room".

Uma Thurman i kći Maya Hawke, poznata po ulozi u Netflixovoj hit seriji “Stranger Things”, u novom filmu “The Kill Room”, čiji je trailer objavljen ovog tjedna, prvi su put zajedno stale pred kameru. Hawke, koju je Thurman rodila u braku s bivšim suprugom Ethanom Hawkeom, s ocem je ove godine već surađivala na filmu "Wildcat". Film je također svojevrsna godišnjica suradnje za Thurman i Samuela L. Jacksona kojima je ovo prvi zajednički projekt 30 godina nakon snimanja “Pulp Fiction”.

Glumačku ekipu upotpunjuju Joe Manganiello, Larry Pine, Debi Mazar i Liv Morgan dok režiju potpisuje Nicol Paone, a scenarij Jonathan Jacobson. Redateljica je za The Hollywood Reporter pohvalila Thurman i Jacksona, opisujući ih kao ostvarenje snova. “Svakog trenutka kada su na ekranu, oboje su nevjerojatni. Vječno sam im zahvalna što su pristali i oduševljna što ovo mogu oživjeti”, rekla je Paone.

Radnja filma prati tri neobična suradnika: vlasnicu neprofitabilne galerije Patrice (Thurman), plaćenog ubojicu Reggieja (Manganiello) i njegovog šefa Gordona (Jackson). Reggie i Gordon traže način kako da operu novac koji zarađuju organizirajući ubojstva za mafiju, a nakon što upoznaju Patrice odluče iskoristiti svijet umjetnosti koje je poznat po anonimnim kupcima i sumnjivim poslovima. Neobični partneri započinju suradnju, no Reggiejeve slike, inspirirane pravim ubojstvima privlače previše pažnje i pretvore ga u avangardnu senzaciju, Bagmana. Hawke u filmu glumi Grace, jednog od likova koji je opsjednut s otkrivanjem identiteta fascinantnog slikara. “The Kill Room” u kina dolazi 29. rujna.

Linker
26. travanj 2024 01:16