POZDRAV SA ŠPICE

Mama Franka oduševila stilom, a trogodišnji Viktor Ćorluka najsretniji je u tatinom naručju

Supružnici Vedran Ćorluka i Franka Batelić iskoristli su lijep sunčan dan za shopping i šetnju središtem Zagreba.

Jedan od prijepodnevnih subotnjih rituala Zagrepčana je i šetnja špicom, kako se popularno naziva potez u strogom središtu grada od Trga bana Jelačića do Cvjetnog trga. A prohladni sunčani dan na ulice je privukao brojne šetače među kojima su mnogi prepoznali pjevačicu Franku Batelić i njezinog supruga, legendarnog nogometaša Vedrana Ćorluku, kojima je u kupnji osnovnih namirnica društvo pravio trogodišnji sinčić Viktor.

image

Supružnici su uživali na zagrebačakoj subotnjoj špici

JOSIP MOLER/CROPIX

Kad je ogladnio mama ga je počastila pecivom iz obližnje pekarnice, a kad se umorio tata ga je podigao u naručje i nosio središtem Zagreba. Franka je za prijepodnevnu šetnju odjenula crnu modnu kombinaciju koju je upotpunila torbicom Louis Vuitton i dugim crvenim kaputom, dok je Vedran Ćorluka traperice spario s plavim prslukom, crnom majicom s kapuljačom, te zelenom kapom. Do potpune sreće nedostajala im je samo kćerkica Greta, koju su dobili lanjskog studenog, a danas je ostala na čuvanju kod kuće.

image

Franka Batelić

JOSIP MOLER/CROPIX

Franku odnedavno ponovno gledamo u ulozi članice žirija u "Plesu sa zvijezdama", a otkrila nam je kako ju je njezin sinčić Viktor već navikao gledati na televiziji i da ga najviše vesele njezini glamurozni stylinzi.

image

Vedran Ćorluka i Franka Batelić sa sinom u šetnji

JOSIP MOLER/CROPIX

"Znalo se dogoditi i da budem uz njega i istovremeno na TV-u, ali to ga ne zbunjuje. Sve sam mu objasnila, a i ova današnja djeca dobro razumiju televiziju. Prošle godine nije toliko shvaćao, samo je govorio "A gle, mama. Mama ima haljinu!" To je bilo glavno, sviđalo mu se jer inače doma nisam u takvom izdanju. Prepoznaje me, ali me ignorira jer bi mu bilo puno draže da sam kod kuće s njim", ispričala je.

image

Falila im je samo kćerkica Greta koja je ostala na čuvanju

JOSIP MOLER/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 03:59