Astro predviđanje

Malena Alba Grašo biti će romantična buntovnica, ljubimica obitelji, ali i javnosti

Glorijini astro suradnici otkrivaju što zvijezde i brojevi predviđaju kćeri Petra Graše i Hane Huljić Grašo, koja je rođena pet mjeseci nakon vjenčanja njezinih roditelja.

Alba Grašo

Datum rođenja: 17. srpnja

Vrijeme: 18 sati

Broj životnog puta: 3

image

Petar i Hana postali su roditelji djevojčice pet dana prije predviđenog termina.

TOM DUBRAVEC/CROPIX


Numerološka analiza kaže da će biti emotivna, ali razigrana buntovnica

Kći pjevača Petra Graše (Ribe) i glazbenice Hane Huljić Grašo (Jarac) mala je Račica s podznakom u pustolovnom Strijelcu i Mjesecom u sanjarskim Ribama. Po svemu sudeći bit će očeva mezimica čijoj će svakoj želji otac nastojati udovoljiti, dok će mama biti ta koja će morati uvoditi disciplinu i reći što se smije, a što ne smije.

Doduše, to će više činiti kroz igru i razgovor nego nekim strogim mjerama, što je i najbolja taktika, jer Alba će izrasti u osobu nesputana duha koja će već od rane dobi tražiti objašnjenja za svako ograničenje. Rođena u umjetničkoj obitelji, astrološki gledano i sama će imati dara za pisanje, glazbu, slikanje ili fotografiju, a bit će sklona i putovanjima, upijanju novih znanja i iskustava, upoznavanju drugih kultura. S jedne će strane biti vrlo emotivna i romantična, a s druge razigrana buntovnica spremna rušiti predrasude i pravila u kojima ne vidi smisao. Neće joj biti problem iskreno reći drugima što misli, no sve što doživi proživjet će vrlo duboko i to znati pretočiti u umjetnički izričaj.

Bit će vrlo pričljivo, veselo, živahno i za sve zainteresirano dijete, no sklona promjenama raspoloženja koja će varirati od ushita do melankolije. Rado će bježati u svijet mašte i uveseljavati roditelje svojim pričama, a zahvaljujući Veneri u Blizancima lako će sklapati nova poznanstva te dobro zabavljati sve oko sebe.

Koliko god romantična bila i sanjala o takvoj ljubavi, neće dopustiti da je itko sputava, no kad drugome daruje svoje srce, prevladat će sve prepreke na putu do sreće. To potvrđuje i njen broj životnog puta 3 koji ukazuje na entuzijastičnu, komunikativnu osobu koja lako osvaja tuđu naklonost i uživa u tome, no kad nađe srodnu dušu, sve usputne simpatije padaju u drugi plan.

Kao i s astrološke, tako je i s numerološke točke gledišta Alba došla u obitelj koja će joj uvijek znati pružiti podršku i razumijevanje te poticati njen razvoj kao osobe. Hana, koja je broj 5, to će više činiti riječima, a devetka Petar djelima. Dobre zabave i smijeha u toj obitelji neće nedostajati.


Analiza je izrađena na temelju natalne karte (astrologija) i numerologije, odnosno broja životnog puta koji se izračunava prema datumu rođenja.

Natalni horoskop kaže da će ostvariti posebnu vezu s bakom

Djevojčica je rođena u znaku emotivnog Raka, s ascendentom u pustolovnom i radoznalom Strijelcu, a već prvi pogled na njenu natalnu kartu otkriva da će biti povezana sa svijetom umjetnosti. Albin je Mjesec smješten u tankoćutnim i maštovitim Ribama, zagrljen sa sanjarskim Neptunom, u trećoj horoskopskoj kući. To sugerira da će se lako izražavati stihovima, glazbom, plesom ili bojama.

Vladar njenog horoskopa je moćni Jupiter, čiji položaj upućuje na veliku povezanost s obitelji, a posebice bakom, s kojom tijekom života može razviti iznimnu intuitivnu povezanost. Njeni roditelji moraju znati da će Albi obitelj biti emocionalno nužna kao čvrst temelj i sigurna luka kojoj će se uvijek moći vratiti. Naglašeni Neptun vodit će je na lutanja i putovanja po velikom svijetu. Vrlo je važno da joj roditelji usade svijest o neraskidivosti spona s obitelji i rodnim krajem.

Značajno mjesto u njenom horoskopu zauzima Venera koja se nalazi na kraju Blizanaca, korak do Raka, u sedmoj horoskopskoj kući. Ona govori da će Alba biti voljeno i obožavano dijete koje će svojim ponašanjem, izjavama i gestama često uveseljavati bližnje. Njen osmijeh bit će zarazan, a šarm neodoljiv. Bit će zanimljiva javnosti, no s tim će se uglavnom dobro nositi. Mnogo će polagati na svoju pojavu i vješto kombinirati boje i stilove. Svojim odjevnim kombinacijama nerijetko će izazivati okolinu pokazujući da joj je važno kakav dojam ostavlja. Svjesna svog utjecaja, naučit će kako nametnuti svoje zamisli i ostvariti ambicije.


Natalni horoskop (odnosno natalna karta) je izrađen i protumačen na temelju vremena i mjesta rođenja

Linker
24. travanj 2024 15:09