OPET SU PAR?

Mala skladna obitelj: Bradley Cooper i Irina Shayk ponovno su nerazdvojni

Bivši par odveo je kći Leu u kupovinu, a na povratku kući šetali su držeći se za ruke, a mnogi su uvjereni kako su glumac i manekenka obnovili svoju vezu.

Nakon što su ovog vikenda s kćerkicom Leom obišli čuveno drvce ispred Rockefeller centra u New Yorku, Irina Shayk i Bradley Cooper svojim su posljednjim ponavljanjem u javnosti dodatno raspirili glasine o pomirenju.

Manekenka, glumac i njihova petogodišnja kći u ponedjeljak su izgledali kao prava skladna obitelj za vrijeme zajedničke kupovine. U dobrom raspoloženju šetali su gradom, a paparazzi su snimili Coopera i Shayk kako drže Leu za ruke dok razgledavaju izloge.

image

S kćeri Leom otišli su u kupovinu

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Bradley i Irina još su 2019. godine završili svoju četiri godine dugu romansu, no mnogo je onih koji tvrde kako njihov razlaz nije bio konačan.

Ovog ljeta navodno su odveli Leu na obiteljsko ljetovanje, a na okupu su proslavili i Dan zahvalnosti. Nekadašnji par viđen je i u romantičnoj šetnji bez kćeri, a Cooper je tom prilikom nježno zagrlio Irinu.

image

Glumac i manekenka razišli su se 2019. godine

ANDREW H. WALKER/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Također, izvor je za Page Six ispričao kako ruska manekenka i slavni glumac ozbiljno razmišljaju o pomirenju, ali i o proširenju obitelji.

"Međutim, opcija vjenčanje u njihovom slučaju vjerojatno nije na stolu jer Bradley želi zadržati ležeran oblik veze", dodao je spomenuti izvor.

Linker
25. travanj 2024 07:55