INSTAGRAM
IDEALNA ZA PLAŽU

Maksi haljina za poželjeti: Catherine Zeta Jones nosi hit komad ljeta

Velška glumica uživa u ljetovanju na jahti usidrenoj nedaleko od Caprija u maksi haljini modne kuće Missoni.

Velška glumica uživa u ljetovanju na jahti usidrenoj nedaleko od Caprija u maksi haljini modne kuće Missoni.

Holivudska glumica Catherine Zeta Jones podijelila je s obožavateljima fotografiju looka koji bismo rado kopirali ovog ljeta. 53-godišnja zvijezda uživa na ljetovanju sa svojim suprugom, glumcem Michaelom Douglasom i njihovim prijateljima dok jahtom plove duž čarobne obale Amalfi. Par inače obožava ljetovati u Italiji pa nije neobično što su je i ove godine odabrali.

Catherine je otkrila kako uživaju na jahti usidrenoj nedaleko Caprija, a svoje je obožavatelje prvenstveno oduševila pravim ljetnim lookom - glumica je preko crnog kupaćeg kostima prebacila maksi haljinu s uzorkom modne kuće Missoni. Radi se o njihovoj "morskoj" kolekciji pa je ovaj model maksi haljine prvenstveno namijenjen da se nosi preko kupaćeg kostima na plaži jer visoki izrez s obje strane seže gotovo do pojasa. S plavim modelom haljine uskladila je i traku za kosu, a kao obavezne dodatke nosila je i sunčane naočale te dozu glama dodala sa šljokičastim japankama. Ipak, ono po čemu se razlikuje od prosječne osobe na ljetovanju je količina nakita koju nosi - velike naušnice, bogata ogrlica i narukvica bili su dodaci za uživanje u lijenom ljetnom popodnevu na jahti.

Ako vam se sviđa ljetna haljina slavne glumice - radi se o modelu kuće Missoni s prepoznatljivim chevron uzorkom, visokim bočnim izrezima i detaljima za koji treba izdvojiti 242.35 eura (1825.99 kn).

image

Haljina Missoni

Press
Linker
27. travanj 2024 04:38