PRAVA ISTINA

Majka otkrila je li pomogla Kim Kardashian da objavi snimku seksa

Na testu detektora laži majka američke reality zvijezde otkrila je ima li istine u nagađanjima da je sudjelovala u objavljivanju snimke svoje kćeri.

Kylie Jenner i njezina mama, Kris Jenner, pojavile su se u emisiji ‘The Late Late Show With James Corden‘ kako bi promovirale svoju posljednju kozmetičku suradnju, a u jednom trenutku razgovor je postao zanimljiv!

Kris Jenner prvi put je razjasnila javno je li objavila snimku seksa kćeri Kim Kardashian s Ray J-om još 2007. Samoprozvana "momagerica" ​​spojila se na detektor laži tijekom pojavljivanja u emisiji The Late Late Emisija s Jamesom Cordenom u društvu Kylie Jenner. Kylie je kratko pogledala karticu s pitanjem o snimci seksa prije nego što je voditelj postavio pitanje i samo je rekla: ‘‘O moj Bože!"

"Jeste li pomogli Kim da objavi svoju snimku seksa?" James je tada otvoreno upitao. Kris se nasmijala i odmahnula glavom dok je uzviknula: "U redu je" i odgovorila "ne...ne" izravno u kameru. Ispostavilo se da je govorila istinu! "To smo već razjasnile", rekla je prije nego što je prešla na sljedeće pitanje.

Naime, iako je svrha intervjua bila promocija nove kozmetičke linije Kylie, koja se zove Kris Collection te izlazi 14. rujna, ipak je razgovor otišao u drugom smjeru. Ovo je druga suradnja majke i kćeri nakon više od četiri godine nakon što su zajedno pokrenule kolekciju Momager na webu još 2018. godine. Izgledale su apsolutno prekrasno u najnovijoj epizodi talk showa! Kris je odjenula crno-bijelo odijelo, dok je Kylie zablistala u stilu 80-ih u prekrasnoj crvenoj Versace haljini i štiklama s platformom.

Elegantna kolekcija predstavljena je na Instagramu Kylie Cosmetics 7. rujna, a Kylie je najavila kozmetičke proizvode s temom martinija. Krisina kolekcija s Kylie uključuje ukupno pet glamuroznih proizvoda za šminkanje, uključujući serum za usne, flastere za podočnjake, paletu pudera u kamenu, set mat bojica za usne te rumenilo i highlighter za obraze. Ljubiteljice Jenner kozmetike sigurno će izgledati glamurozno kao i uvijek, budući da su se majka i kći ovaj put zaista potrudile!

Linker
20. travanj 2024 05:53