mali učenik

Majin Bloom je hit: ‘Bolje govori engleski od ministra‘

Pogledajte kako je maleni bacio fanove ‘na koljena‘ dok njegova mama puca od ponosa jer bi novom vještinom mogao posramiti i starije od sebe.

Brojni roditelji htjeli bi svoju djecu učiti engleski jezik u ranoj dobi, ali nisu sigurni kada je najbolje započeti te dvoje kako pristupiti svom djetetu. Tek što su prohodali i progovorili materinjim jezikom, roditelji bi klince, zbog idealnog razdoblja kada mališani iskustva upijaju poput spužve, trebali početi učiti stranom jeziku.

Kako se to radi, pokazali su Maja Šuput i njezin Bloom. Maleni je već sada srcolomac zbog svog preslatkog, srcolikog oblika lica, frizure i krupnih očiju kojima oduševljava fanove. Otkako se njegova mama u novoj objavi na Instagramu pohvalila da je progovorio na engleskom, dječak je postao senzacija. Pjevačica je objavila video u kojem je dječak pokazuje što je naučio. Baš je izlazio iz sobe kad ga je mama na engleskom jeziku pitala koliko ima godina. "Two", odgovara dječak.

Obožavatelji su se raspametili. Evo komentara.

"Bloom je reinkarnacija tvog tate", "Kako je medeni...", "Preslatki Bloom", "Kosu mu ne dirajte, ni slučajno!".Posebnu pozornost privukao je komentar: "Bravo za Bloomića. Bolje on izgovara engleski nego ministar B."

U školama stranih jezika roditeljima se savjetuje da slobodno započnu učenje stranog jezika dok su djeca jako mala. Neće ih preopteretiti s kratkim, svakodnevnim periodima učenja, naprotiv. Smatra se da je oko petnaest minuta učenja kroz igru dovoljno za vrlo malu djecu, a postepeno to vrijeme treba produživati.

Umjesto puštanja crtića na stanom jeziku, s malom djecom treba se igrati, postepeno uvoditi nove riječi i čitati im ne preduge priče.

Linker
13. travanj 2024 10:15