Video

Maja Šuput: ‘U Blooma ću biti smrtno zaljubljena i kad bude prištav i krene u disko‘

Zagrebačka pjevačica govori o uspjesima u 2022., najavljuje da će smanjiti poslovni tempo, češće putovati i više vremena provoditi sa suprugom i sinom kojeg je krstila na prvi rođendan.

Poznato je da zagrebačka pjevačica Maja Šuput Tatarinov mnogo radi, a malo spava, no u 2022. je nadmašila samu sebe. Vodila je show "Ples sa zvijezdama", bila članica žirija u "Supertalentu", skoro svaki dan nastupala, razvijala projekte unutar svog brenda Majushka... Doživjela je mnoge lijepe stvari, ali joj je žao što ih zbog skakanja iz projekta u projekt nije stigla proslaviti.

"Što sam starija, više shvaćam da neke stvari treba preskočiti i reći "ne". Stoga ću u 2023. smanjiti poslovni tempo, češće putovati i više vremena provoditi sa suprugom i sinom. U Blooma ću biti smrtno zaljubljena i kad jednog dana bude prištav i krene u disko", smije se Maja, sretna što joj se u 2022. nije dogodilo ništa tragično i skandalozno.

Prisjetila se i da je na njegov prvi rođendan je krstila sinčića i pritom otkrila da mu je i krsno ime - Bloom. Uz mini intervju, Maja je samo za Glorijine čitatelje snimila i čestitku za 2023. godinu.


Novi broj magazina Gloria potražite na kioscima do 4. siječnja.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
24. travanj 2024 00:21