TIJEKOM SUPERTALENTA

Maja Šuput pokazala što je uzbuđeni Bloom napravio: ‘Doslovno je slomio garnituru...‘

Čini se da se jednogodišnji Bloom još uvijek nije navikao na to da svoju slavnu mamu svakog vikenda gleda na televizijskom ekranu, a njegova reakcija raznježila je pjevačicu.

U nedjelju navečer prikazivala se treća epizoda nove sezone showa "Supertalent". Pjevačica i članica žirija Maja Šuput na društvenim je mrežama pokazala da se emisija pozorno pratila i u njezinu domu te podijelila reakciju svog sinčića Blooma.

Čini se kako se jednogodišnji Bloom još uvijek nije navikao da svoju slavnu mamu svakog vikenda osim uživo gleda i na televizijskom ekranu. Za vrijeme emitiranja sinoćnje epizode "Supertalenta", popeo se na drveni ormarić kako bi došao do televizora i pritom otvorio vratašca.

image

Maja Šuput

INSTAGRAM

Maja je zabilježila ovaj slatki trenutak fotkom koju je podijelila na svom Instagram storyju.

"Doslovno je slomio garnituru da dođe do mame", napisala je.

Inače, i ove je nedjelje Maja privukla pozornost gledatelje showa još jednom glamuroznom kombinacijom, koju je, kao i uvijek, osmislio njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Nosila je kratku crnu haljinu s prorezima i pernatim rukavima, a iskombinirala ju je sa zlatnim mrežastim visokim čizmama s visokom petom, dok je kosu svezala u elegantnu punđu.

Na Instagramu je otkrila kako joj je upravo ova kombinacija najdraža do sad, a s njom su se složili i brojni pratitelji. "Najljepša ikad", "Kraljica", "Savršena", pisali su joj.

Linker
16. travanj 2024 14:23