Zli komentari

Maja Šuput pokazala okićeni dom, pa je napali: ‘Gdje su jaslice?‘

Nekima se nisu svidjele božićne dekoracije u obiteljskom domu naše pjevačice, ali nisu stali na tome da im se samo ne sviđa...

Ušli smo u prosinac, vrijeme Adventa i trebalo bi biti - vrijeme iščekivanja, nade, oprosta, razumijevanja... A svega toga, ako je suditi po zajedljivim komentarima na društvenim mrežama, nekima među nama prijeko nedostaje. Vidjeli smo to i na posljednjoj objavi koju je na svojem Instagram profilu podijelila Maja Šuput Tatarinov. Naša poznata pjevačica i poduzetnica okitila je dom u božićnom duhu i snimila video u kojem je glavna zvijezda Bloom, njezin i sin Nenada Tatarinova.

"Mi se toliko radujemo Božiću da smo već sve okitili i uživamo na najjače. Bloom će vas provesti po stanu pa škicnite... Neka najljepše doba godine počne!", napisala je Maja ispod Reala koji je objavila na njezinom Instagram profilu i izazavala brojne komentare.

I dok brojni Majini obožavatelji nisu propustili prigodu komentirati slatkog malog Tatarinova odjevenog u odjelce Djeda Božićnjaka dok se vrti oko bogato ukrašene božićne jelke i drugih kutova stana, drugi su jedva dočekali kritizirati njihov slavljenički uređen dom. Neki među njima, ako ćemo iskreno, nisu nimalo u božićnom duhu te prozivaju pjevačicu da umjesto Orašara nabavi jaslice. "Molim izbaci te Orašare i ostale gluposti... Ubaci Isusa", "Predivno okićeno, predivan Bloom. Ali... Gdje su Jaslice? Najvažnije nedostaje", "Bloom top, ali Orašar..." No, komentari nisu tu stali, dapače, postali su uvredljivi (pa ih zato nećemo ni dijeliti).

image

Maja Šuput Tatarinov

VEDRAN PETEH/CROPIX

Pometimo prvo ispred svoga praga, parafrazirali bismo staru poslovicu. A i dodali iskrene želje da nas sve čim prije obuzme božićni duh...

Linker
16. travanj 2024 00:51