uživaju

Maja Šuput pokazala koliko joj se život promijenio u 20 mjeseci: ‘Isti badić, isti muž, ali...‘

Obitelj Tatarinov fotografirala se na istoj plaži na kojoj su bili prije 20 mjeseci, kada je Maja bila trudna, a sada im se pridružio i Bloom.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i maleni Bloom otputovali su u egzotične krajeve. Njihova destinacija je Dubai, gdje su već bili prije točno 20 mjeseci.

Maja je iskoristila ovu priliku kako bi rekreirala scenu s tamošnje plaže, na kojoj Nenad ljubi njezin trudnički trbuh. No, ovoga puta s njima je bio novi član obitelji.

"Danas i 20 mjeseci prije... isti badić, isti muž i isti grad... Ali baby boss je sve učinio boljim i ljepšim", napisala je ponosna mama ispod fotografija.

Maja je na Instagram storyjima podijelila nekoliko videa u kojem je otkrila da su odsjeli u luksuznom Raffles The Palm hotelu te da je tamo trenutno preko 30 stupnjeva. Naravno, Bloom najviše uživa - u kupanju, sunčanju, trčanju po hotelu i dobroj hrani.

Maleni se već navikao na avione, hotele i putovanja te željno iščekuje svako sljedeće putovanje. Ne može sakriti uzbuđenje kada stigne na aerodrom te veselo trčkara oko šaltera za predaju prtljage.

"Gdje si krenuo?! I ode...", čuo se Majin glas na snimci, a zatim je dodala da je Bloom "preuzbuđen što ide na godišnji". No, kada je konačno u avionu, Bloom voli i odspavati, a mama ga zatim kriomice fotografira.

Linker
12. travanj 2024 20:12