Slave ljubav

Maja Šuput otkrila što joj je Nenad priredio za Valentinovo: ‘Nagrada za najboljeg muža‘

Valentinovo Tatarinove nije dočekalo nespremne, Nenad se potrudio da suprugu iznenadi s čak 3500 ruža.

Kroz kuću obitelji Šuput-Tatarinov na dan zaljubljenih nije se moglo proći od silne količine ruža. Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput otkrila je kako ju je suprug Nenad Tatarinov iznenadio. "Wooooow! Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu! Sretno Valentinovo svima", napisala je Maja Šuput uz niz fotografija koje pokazuju njihov dnevni boravak ispunjen vazama u kojima se nalaze crvene ruže.

Maja je pozirala u tom moru latica, vidno iznenađena i oduševljena. I ona se uklopila među ruže, budući da je imala crveni komplet donjeg rublja i prepoznatljivi jarko crveni ruž. Pozirala je između 3500 ruža koje joj je na valentinovsko jutro dopremio suprug.

Valentinovo Tatarinove nije dočekalo nespremne, budući da se Maja već dobrih tjedan dana priprema za taj dan, barem što se objava na Instagramu tiče. Glazbenica i Influencerica koja svoje profile koristi i za reklamiranje vlastitih te tuđih proizvoda, itekako je dala do znanja da joj je Valentinovo jako važan dan u životu.

U Storijima je Maja objasnila kakav je to bio pothvat. Cvijeće su cvjećari počeli slagati već u pet ujutro, zatim je pokazala kako je izgledala vožnja u automobilu zatrpanom ružama, kao i iskrcavanje mirisnog "tereta". Iz auta su vaze s cvijećem prvo došle ispred haustora njihove zgrade, a tek onda u stan.

image

Maja je pokazala i kako je izgledao pothvat s ružama

INSTAGRAM MAJA SUPUT

Dok su čekali taj najromantičniji dan u godini Tatarinovi nisu mirovali, naprotiv, oni su ovo karnevalsko vrijeme iskoristili za zabavu, tako su pokazali svoj obiteljski kostim. Svi troje - i roditelji kao i maleni Bloom - maskirali su se kao Superman i Superwoman, odnosno postali su Superman team. Bila je to pozivnica svima da dođu na fašnik u Samobor gdje je Maja pjevala jedan od proteklih vikenda. "Ništa zabavnije nego kad roditelji postanu djeca. Danas je jedan od onih dana kada možeš biti što poželiš", poručila je Maja.

Linker
17. travanj 2024 06:14