video intervju

Maja Šuput iskreno: ‘Apsolutno osjećam ekonomsku krizu. Valjda ćemo preživjeti‘

Pjevačica je čak dvije godine šutjela o velikoj suradnji, a kako nam je rekla, Seki Sveznalici glas nije dala zbog novca, već prestiža.

Nakon što je izgradila uspješnu pjevačku karijeru, okušala se u voditeljskim vodama te osnovala svoju kompaniju, Maja Šuput Tatarinov može se pohvaliti novim uspjehom. Upravo ona dala je glas popularnoj igrački, velikoj Seki Sveznalici kao prva javna osoba na svijetu koja je to učnila.

Tajnu o tome čuvala je pune dvije godine, a priznaje da je ovo jedna od stvari koje nije odradila zbog novca, iako i ona kao i svi mi ima režije koje mora platiti.

"Apsolutno osjećam krizu. Mi kao Majushka imamo jako puno dobavljača i suradnji te jako puno ljudi radi za nas pa osjećamo na svakom koraku povećanje cijena ili pomanjkanje proizvoda. Mi smo i bend koji je tri dana na putu s kombijem i još jednim kombijem u kojem je razglas. Taj prijevoz plaćam ja, nekad je bila jedna cijena, a danas se pitam zašto uopće idemo u Dubrovnik, a nismo ostali u Zagrebu. Valjda ćemo preživjeti, nećemo svi pocrkati", rekla nam je Maja, koja je mislila da će raditi u prodaji, no sudbina je htjela da postane pjevačica.

image

Maja Šuput

VEDRAN PETEH/CROPIX

Do Nove godine, osim što će pjevati diljem Hrvatske, čeka je i koncert u zagrebačkoj Areni sa šest kolega te snimanje live emisija Supertalenta, a veliki posao očekuje i njenog sina Blooma. S mom shamingom iskustva začudo nema.

Ja sam prestara da bi meni netko nešto govorio, oni koji me poznaju znaju da ja to ne bih slušala, a oni koji probaju mogli bi popušiti ‘block this user‘

Linker
18. travanj 2024 03:53