teška iskustva

Madonna šokirala fanove: "Dva dana sam bila u induciranoj komi"

U lipnju ove godine, pop kraljica onesvijestila se na podu kupaonice i hitno je hospitalizirana zbog bakterijske infekcije. Sada je podijelila detalje bolesti, ali i oporavka.

Madonna je trenutačno na svjetskoj turneji. Njezin koncert u New Yorku šokirao je mnoge fanove jer je nakon mjeseci šutnje pjevačica ispričala detalje bolesti zbog koje je u lipnju hitno hospitalizirana. Madonna je dobila tešku bakterijsku infekciju, a čini se kako je njezino stanje bilo itekako ozbiljno.

"Večeras su s nama neki ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Ovdje je i jedna vrlo važna žena koja me odvukla u bolnicu. Spasila mi je život. Hvala ti, Shavawn", objasnila je Madonna i javno zahvalila prijateljici.

"Ni ne sjećam se svega. Onesvijestila sam se na podu kupaonice i probudila se na intenzivnoj njezi. Bila sam u induciranoj komi 48 sati", dodala je Madonna i objasnila kako je tijekom dvodnevne kome uz nju cijelo vrijeme bio njezin učitelj kabale.

image

Legendarna pjevačica prepričala je kako se probudila u bolnici okružena sa svojom djecom i našalila da je očito morala biti „na samrti” kako bi se svi okupili na jednom mjestu

PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Jedino što sam mogla čuti je bio njegov glas i kako mi govori da mu stisnem ruku", ispričala je pjevačica piše Daily mail. Madonna inače od 1996. slijedi kabalu. Zbog oporavka je morala odgoditi svjetsku turneju koja je trebala početi u srpnju, no započela je tek u listopadu.

image

Tijekom koncerta zahvalila je ženi koja joj je spasila život, svom učitelju kabale i svojoj djeci

PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Madonna se na kraju svog govora zahvalila i svoje šestero djece koji su bili uz nju u bolnici.

"Znam da je to pomalo smiješno, no morala sam skoro umrijeti da svu svoju djecu smjestim u jednu sobu. Svi su bili prilično uplašeni i nisam razumjela što se događa", rekla je kraljica popa.

Madonna je svoje prvo dijete, 27-godišnju kćer Lourdes, dobila s glumcem i osobnim treningom Carlosom Leonom. Najstarijeg sina, 23-godišnjeg Rocca, dobila je s bivšim mužem Guyem Ritchiejem, s kojim je također posvojila Davida koji trenutno ima 18 godina. Kasnije je, kao samohrana majka, posvojila sada 17-godišnju kćer Chifundo ‘Mercy‘ James te blizanke Stelle i Estere Ciccone koje imaju 11 godina.

Linker
22. travanj 2024 06:18