brutalno iskrena

Madonna otkrila da joj je najveća opsesija seks te za čime u životu najviše žali

Kraljica popa je na svom YouTube kanalu otkrila i s kim želi surađivati te što bi bila da nije glazbenica.

Kraljica popa Madonna uvijek je bila bez dlake na jeziku, a sada je u novom videu na svom YouTube kanalu odgovorila na 50 pitanja obožavatelja. Tu je bilo svakakvih pitanja - od glazbe do braka, a mnogi su ostali u čudu kako je Madonna na sve njih odgovorila potpuno iskreno.

Kroz gotovo sedmominutni isječak, 64-godišnja glazbenica dala je isti odgovor u jednoj riječi za svoj najveći guilty pleasure, astrološki znak, trenutno omiljenu opsesiju, tajnu uspjeha, životnu mantru i čin koji čuva ona kaže: "Seks."

Madonna je brutalno iskreno odgovorila i na pitanje za čime žali, a njezinom odgovoru nitko se nije nadao: "Što sam se udala, oba puta!".

Pop zvijezda je bila u braku s glumcem Seanom Pennom od 1985. do 1989. i s britanskim redateljem Guyem Ritchiejem od 2000. do 2008. Samo godinu dana nakon što se drugi put rastala, pojavila se u "The Late Showu" s Davidom Lettermanom i rekla: "Mislim da bih radije da me pregaze vlakom nego da se ponovno udam".

image

Madonna

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

S Pennom je ostala u dobrim odnosima, no s Ritchiejem se u braku osjećala zatočeno. "Bilo je trenutaka kada sam se osjećala zatvoreno. Nije mi bilo dopušteno da budem ono što jesam", rekla je 2015. za The Sun.

U videu za svoj YouTube kanal također je otkrila da bi voljela surađivati s američkim reperom Kendrickom Lamarom, kao i s Debby Harry, Davidom Bowiejem i ponovo s Britney Spears s kojom je prije 19 godina snimila "Me Against The Music". Da nije glazbenica, kaže, bila bi učiteljica.

Obožavateljima je natuknula da radi na novom albumu, da se vraća house glazbi te potencijalnoj turneji sljedeće godine u znak podrške svojih rekordnih 50 singlova koji se nalaze na prvom mjestu Billboard Dance Club Songs ljestvice.

Na kraju je podijelila neke svoje mudrosti, uključujući i životni moto "Ne zaje***ajte se s kraljicom" te kako pronalazi inspiraciju nakon četiri i više desetljeća u glazbenoj industriji.

"Inspiraciji nema kraja. Ako ste znatiželjna osoba i obraćate pažnju na život, nikada nećete prestati biti inspirirani", poručila je Madonna.

Linker
17. travanj 2024 22:18