sličnost je neupitna

Madonna na Siciliji proslavila rođendan sina koji je isti njegov tata Guy Ritchie!

Glazbenica je slavlje pripremala tjednima unaprijed, a sinu je za rođendan poklonila i vrlo posebnu tortu.

Kraljica popa Madonna proslavila je 64. rođendan u Italiji, točnije na Siciliji, a slavljem se pohvalila na svom Instagram profilu. Tamo je podijelila video, prvo iz aviona, a onda i snimku predivnog sicilijanskog pejzaža.

Nekoliko dana prije, 11. kolovoza, proslavila je rođendan svog 22-godišnjeg sina Rocca, čime se pohvalila na Instagramu. Osim fotografijama predivno uređenog slavljeničkog stola, Madonna je fanove razveselila i fotografijom sa sinom. Ispod objave su se odmah zaredali komentari da je Rocco isti svoj otac Guy Ritchie.

image

Madonna je slavlje pripremala tjednima unaprijed.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Sa svojom jakom čeljusti i bujnom kosom Rocco je zaista isti tata!

"Od jednog Lava drugome. Sretan rođendan Rocco", napisala je glazbenica.

Rocca, koji se bavi slikanjem pod pseudonimom Rhed, rodila je 11. kolovoza 2000., a iste se godine udala za Guya Ritchieja s kojim je bila u braku do 2008. Osim Rocca ima i kćer Lourdes Leon te posvojenu djecu Davida Bandu, Mercy te blizanke Esther i Stellu koje su također bile na bratovom rođendanu.

image

Madonna na Siciliji.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Obitelj je Roccu pripremila party za pamćenje, a najgenijalnija je bila torta u obliku kožne torbe kakvu obično nose umjetnici. Malene Esther i Stella bile su preslatke u plavo-bijelim cvjetnim haljinama, a ovaj vječni uzorak nosila je i Madonna. Njezinu haljinu potpisuje talijanska dizajnerica Louisa Beccaria.

Kako piše Daily Mail, Madonna je slavlje planirala tjednima unaprijed, a ono se održalo na zaista posebnom mjestu - u palači iz 18. stoljeća.

Linker
15. travanj 2024 13:06