LISA O‘CONNOR/AFP/PROFIMEDIA LISA O‘CONNOR/AFP/PROFIMEDIA
Ljetni praznici

Machine Gun Kelly ima novu tetovažu, a napravila ju je njegova - kći tinejdžerica

Trinaestogodišnja Casie spremno se primila posla i dodala još malo tinte na tatinu podlakticu, a on je sve ovjekovječio na Instagramu.

Trinaestogodišnja Casie spremno se primila posla i dodala još malo tinte na tatinu podlakticu, a on je sve ovjekovječio na Instagramu.

Često se kaže kako očevi i kćeri imaju najposebniji odnos u obitelji, a to se potvrđuje i u slučaju repera Machine Gun Kellyja i njegove 13-godišnje kćeri Casie. Istetovirani glazbenik toliko vjeruje svojoj tinejdžerici da joj je dopustio da mu napravi novu tetovažu, a sve se dogodilo u backstageu Hellfest Music Festivala održanog prošli tjedan u francuskom gradiću Clissonu. Doduše, slikarija je na Kellyjevom tijelu toliko da se neka sitna greška ne bi ni primijetila, ali opet.

Casie se spremno primila posla i dodala još malo tinte na tatinu podlakticu, a on je sve ovjekovječio na Instagramu. Osim Casie na zadatku, u objavi vidimo i Kellyja na nastupu, njih dvoje na putovanju, ali i zajednički izlazak na modnu pistu u showu Dolce & Gabanne na milanskom Tjednu mode u subotu. „Moja kći je rekla – ljetni odmor. Završili smo na Hellfestu”, napisao je 33-godišnji glazbenik.

Machine Gun Kelly, pravim imenom Colson Baker, dobio je kćer Casie vrlo mlad, u vezi s bivšom partnericom, američkom košarkašicom Emmom Cannon. Posljednjih se godina više nego o njegovoj glazbi piše o turbulentnoj vezi s glumicom Megan Fox, s kojom je bio i zaručen. Iako nije jasno je li mu se ona pridružila na francuskom glazbenom festivalu, bilo je primijećeno kako ga podržava na nastupu u Njemačkoj 7. lipnja, piše Page Six. To bi značilo da doista rade na, kažu upućeni, spašavanju veze koju su bili prekinuli u veljači. „Polako rade na pomirenju, ali on je još uvijek u kućici za pse. Radi sve što može da je vrati, a ona ga tjera da se dobro pomuči za to. Ipak, to je nezdrava dinamika i njihovi prijatelji jednostavno ne vide da će to potrajati", rekao je prošlog mjeseca dobro informiran izvor.

Linker
28. travanj 2024 11:43