Isti tata

Macaulay Culkin pokazao sinove na dodjeli zvijezde: Dakota izgleda baš kao on

Glumac je otkrivanje svoje zvijezde pretvorio u obiteljski izlazak koji je izazvao pomutnju među fotografima jer vrlo rijetko pokazuje svoje sinove.

Ima tatin pogled, nos i usne, maminu boju kose, frajersku frizuru i razoružavajući šarm kojim je osvojio holivudske fotografe na svom prvom, velikom predstavljanju u javnosti. Tko je mala zvijezda? Riječ je dvogodišnjem Dakoti Culkinu, starijem sinu američkog glumca Macaulayja Culkina, zvijezde blagdanskih filmova "Sam u kući". Maleni je zasjenio oca prilikom nedavnog otkrivanja njegove zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih. Mnogi su zamijetili sličnost s ocem koji je 1990., u ulozi Kevina McCallistera, osvojio zabavljačku industriju i očarao svijet. Dječak je pozorno motrio što se zbiva tijekom ceremonijalnog otkrivanja tatine zvijezde: dok je 43-godišnji glumac bio zauzet poziranjem uz priznanje zabavljačke industrije za nezaboravne uloge, Dakotu je u naručju držala mama, Brenda Song. Radi se, inače, o zaručnici Macaulayja Culkina, 35-godišnjoj američkoj glumici, plesačici i modelu.

image

Macaulay Culkin sa zaručnicom i Dakotom

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Macaulay Culkin pozira uz svoju zvijezdu

FREDERIC J. BROWN AFP

Na dodjeli Culkinove zvijezde na Šetalištu slavnih, bio je i mlađi sin poznatog para, Carson, koji se rodio potkraj 2022. godine, oko Božića, navodi Us Weekly. Sretnu vijest potvrdio je mlađi brat Macaulayja Culkina, zvijezda serije "Nasljeđe", Kieran Culkin.

image

Macaulay Culkin sa suprugom Brendom Song i njihovim sinovima

FREDERIC J. BROWN AFP

Treba reći kako je bivša dječja zvijezda, čija karijera posljednjih godina stagnira, već je bio oženjen glumicom Rachel Miner. Formalno su se razveli 2002., poslije četiri godine braka u kojem nisu imali djecu. Otkako je na snimanju filma "Changeland" upoznao Brendu Song, već je tada slutio da mu je u život ušla "ona prava". Počeli su izlaziti 2017. (kad su zamijećeni na večeri u talijanskom restoranu na večeri Craig‘s, u Los Angelesu), a nekadašnja dječja zvijezda je 2018., u podcastu "The Joe Rogan Experience" rekala je da s Brendom želi imati nekoliko beba, piše People.

Poznat je i po tome što se jako rijetko s obitelji pojavljuje u javnosti, tako da je nedavna svečanost na Stazi slavnih bila vrlo rijetka prigoda kada ga se moglo vidjeti s obitelji.

image

Napokon je, 23 godine poslije snimanja prvog filma ‘Sam u kući‘ dočekao priznanje na Stazi slavnih

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Macaulay Culkin s Brendom Song i mlađim sinom

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Macaulay Culkin, zaručnica Brenda Song, glumica i model Paris Jackson, glumac Seth Green, sestra Quinn Culkin i brat Rory Culkin

FREDERIC J. BROWN AFP

Linker
22. travanj 2024 09:48