Ljubav ili utjeha

Lovac na slavu? Shakira ‘pala‘ na glumca kojeg smo zavoljeli u seriji "Emily u Parizu", ali prijatelji nisu sretni

Kolumbijska pjevačica očajnički traži novu vezu, no njezini prijatelji nisu sigurni koliko će joj sreće donijeti 16 godina mlađi britanski glumac koji se po društvenoj ljestvici za sada ne penje ulogama već vezama s poznatim ženama.

Od kada ju je zbog mlađe ljubavnice javno i bezdušno ostavio bivši nogometaš Gerard Pique, kolumbijska pjevačica Shakira ne miruje - ni poslovno ni privatno. Prvo je s djecom iz Barcelone, gdje su zajedno živjeli, odselila u Miami, potom je izdala pjesmu "Out of your league" u kojoj pjeva kako je stanoviti gospodin – ‘‘Ferrari zamijenio za Twingo, Rolex za Casio‘‘, aludirajući na njegovu ljubavnicu te nedavno izbacila cijeli album, a potom je družeći se s raznim dečkima rasplamsavala glasine o novim ljubavima, uključujući one s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom i Jimmyjem Butlerom, košarkašem Miami Heata.

image

Shakira i Lucien Laviscount sve su više zajedno

BEAUTIFULSIGNATUREIG/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zadnjih tjedana, 47-godišnja pjevačica navodno je nerazdvojna od britanskog glumca Luciena Laviscounta s kojim se zbližila na snimanju spota za njezinu pjesmu Punteria. Neimenovani izvor potvrdio je za britanski Daily Mail da je par u vezi no za sada se ne radi ni o čemu ozbiljnom. A kako isti izvor tvrdi, zbog te veze njezini su prijatelji prilično podozrivi jer se radi o opet mlađem dečku. Glumac ima 31 godinu, a poznat je po tome što cure mijenja kao bumbar cvijeće. Do sada je bio u vezi s pjevačicama Jesy Nelson i Leigh-Anne Pinnock, TV voditeljicom i reality zvijezdom Kelly Osbourne, glumicama Brooke Vincent i Chelsee Healey, a s 19 godina sudjelovao je u britanskom reality showu "Celebrity Big Brother" gdje se spetljao s dvanaest godina starijom bivšom pjevačicom Kerry Katonom.

image

Njezini najvažniji muškarci u životu su ipak sinovi Sasha i Milan

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Tako da njegov lepršavi ljubavni pedigre nije baš garancija da će veza potrajati, a njezini prijatelji se boje da će opet ostati slomljenog srca. Jer navodno, očajnički traži novu ljubav, a u tom stanju je "laka roba" za lovce na slavu i novac.

Lucien Laviscount široj publici poznat je po ulozi Alfieja u popularnoj Netflixovoj seriji ‘‘Emily u Parizu‘‘, glumio je i u seriji ‘‘Snatch‘‘ Guya Ritchieja, ima nekoliko gostujućih uloga u britanskim serijama i manjih uloga u filmovima.

Linker
17. travanj 2024 10:53