SHUTTERSTOCK EDITORIAL/ CROPIX
Razvodi, prekidi...

Ljubavne priče koje nisu izdržale iskušenja 2022. godine

Godina na izmaku za neke parove bila je kobna pa su se raspale i ljubavi koje su se činile idelanim, pa čak i brakovi koji su trajali dulje od desetljeća.

Godina na izmaku za neke parove bila je kobna pa su se raspale i ljubavi koje su se činile idelanim, pa čak i brakovi koji su trajali dulje od desetljeća.

Matija Cvek i Nika Turković

Nika Turković i Matija Cvek, jedan od najsimpatičnijih glazbeno-ljubavnih parova na domaćoj sceni, prekinuli su dugogodišnju ljubavnu vezu krajem lipnja. Njihova ljubavna priča rodila se tijekom HRT-ovog showa "A strana‘‘ u kojem su nastupali, a zajedno su bili više od četiri godine. Sve to vrijeme isticali su da su jedno drugome najveća podrška, a kako su rekli, razišli su se bez prevelike drame i ostali u dobrim odnosima. Par svoju vezu nije eksponirao pa su rijetko objavljivali i zajedničke fotografije. Koliko su bili diskretni u ljubavi, toliko su ostali diskretni i u razlazu.

Iako su neki mediji kalkulirali da se njihova veza raspala zbog treće osobe, čini se da to nije istina jer su oboje još uvijek sami. Bar za javnost.

image

Matija Cvek i Nika Turković

MARKO MIščEVIć/ CROPIX

Marko Kutlić i Nela Đinđić

Ova godina bila je presudna i za još jedan glazbeni par koji se također upoznao na snimanju glazbene emisije ‘‘A Strana‘‘. Marko Kutlić i Nela Đinđić zajedno su na društvenim mrežama u rujnu obavijestili javnost da se prijateljski razilaze nakon četiri godine veze. "Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Naoko zatvaramo vrata da bismo ih možda ponovno otvorili. Nakon četiri predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno, i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ih nismo pronašli. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili smo puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati", objavili su između ostalog u poduljoj objavi na Instagramu i za sada pokazali da su dobro odlučili jer i dalje svatko ide svojim putem.

Marko i Irena Pecotić

Splitski pjevač Marko Pecotić, jedan od članova skupine Četiri tenora i bivši član klape Iskon, sredinom listopada objavio je da nakon 16 godina braka zbog druge žene ostavlja suprugu Irenu s kojom ima dvoje djece i izazvao neviđenu medijsku buru. Iako se činilo da njihov brak plovi mirnim vodama pa je i prije samo dvije godine objavio spot za pjesmu "Vrime nam je, jubavi" u kojem se pojavljuju njegova supruga i dva sina, pjevač se nije baš potrudio da očuva obitelj. Razlog rastave je Silvia Dvornik koja pjeva u Markovom pratećem bendu, a prije nego što je plavokosa pjevačica presudila njegovom braku, navodno je bila dobra prijateljica ne samo s njim već i s njegovom suprugom Irenom. Kako bilo, Marko Pecotić javno je priznao da se zaljubio u Silviju Dvornik, a par nije dugo čekao da se počne javno pojavljivati i objavljivati zajedničke fotografije.

Filip Vidović i Nataša Pavičević

Dugogodišnja veza između zagrebačkog glumca Filipa Vidovića koji je pozornost privukao nastupima u showu ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘ i instruktorice plesa Nataše Pavičević, početkom godine okrunjena je zarukama i najavom skorog vjenčanja za koje su čak odredili i datum, no dogodilo se upravo suprotno. Par je prije dva mjeseca raskinuo zaruke, a prekid nisu željeli komentirati. Sin legendarnog glumca Ivice Vidovića za svoju bivšu zaručnicu uvijek je imao samo riječi hvale, pa je tako i nakon prekida izjavio da su imali lijep zajednički život i da te uspomene želi sačuvati te da su se rastali u prijateljskom duhu.

image

Filip Vidović i Nataša Pavičević

VEDRAN PETEH/CROPIX

Jelena Perić i Igor Bubnjić

Kraj ljeta bio je poguban i za vezu domaće influencerice Jelene Perić i bivšeg nogometaša Igora Bubnjića koji su krajem kolovoza prekinuli zaruke. Par je u vezi bio gotovo deset godina, u kojoj su dobili i sinčića Tea koji će iduće veljače navršiti tri godine. Ova beauty blogerica, koju prati više od milijun ljudi, široj javnosti postala je poznata kao finalistica ovogodišnjeg showa ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘ i već tada svoj veliki uspjeh posvetila je plesnom partneru Marku Mrkiću, a ne suprugu kako to obično biva. Jelena i Igor rastali su se na njezinu inicijativu zbog nerazumijevanja i nedostatka njegove podrške, a veza je navodno bila na klimavim nogama od početka godine.

Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić

Omiljeni beogradski glazbenik privatni život oduvijek je držao podalje od svjetla reflektora pa se tako tek ove godine saznalo da se početkom 2021. razveo od svoje supruge Emilije nakon 33 godine braka. Navodno se ništa skandalozno među njima nije dogodilo već se ljubav polako ugasila pa su se i rastali bez grubih riječi i svađa. Par ima 32-godišnjeg sina Marka i 24-godišnju kćer Anđelu. Počekom godine Bajaga je upravo zahvaljujući sinu postao djed - Marko i njegova supruga dobili su kćer Saru.

Gisele Bündchen i Tom Brady

Objava da su se lijepa manekenka i igrač američkog nogometa nakon 13 godina braka razveli, u američkim medijima odjeknula je poput bombe. Mjesecima se nagađalo da Gisele Bündchen i Tom Brady nisu u dobrim odnosima jer se on nakon kratkog umirovljenja ipak predomislio i vratio na sportske terene što je brazilsku manekenku izbacilo iz takta. Iako mu je uvijek bila podrška i strastvena navijačica, smatrala je da je došlo vrijeme da se konačno posveti obitelji i njihovo dvoje djece. No lopta i travnjak bili su mu primamljiviji od obitelji. Tom Brady je naime u siječnju najavio da odlazi iz nogometa i da će se posvetiti obitelji, no nije dugo izdržao. U rujnu se vratio treninzima i utakmicama i razorio brak. Iako se nikada nisu očitovali o medijskim napisima u kojima se nakon njegovog povratka sportu kalkuliralo da im je brak na klimavim nogama, 28. listopada u javnost je procurio njezin zahtjev za razvod koji je ekspresno finaliziran. Ona se s djecom preselila u Miami, dok je on ostao živjeti u kući u Tampi.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen na Met Gali 2019. godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK/ PROFIMEDIA

Olivia Wilde i Harry Styles

Glumica Olivia Wilde i pop zvijezda i glumac Harry Styles iznenadili su obožavatelje svojom burnom romansom koja je započela prije dvije godine na snimanju filma "Don‘t Worry Darling" kojeg je ona režirala i u kojem oboje glume. Kemija je među njima navodno bila opipljiva, a na naslovnice su dospjeli kada su se u siječnju 2021. pojavili na vjenčanju Stylesovog menadžera držeći se za ruke. Glumica nije marila ni što je slavni pjevač meta brojnih obožavateljica deset godina mlađih od nje i ljubav je cvala sve do nedavno. Dok ga je još u listopadu pratila na njegovoj turneji, početkom studenog objavljeno je da par uzima pauzu od veze. Navodno je glumicu prekid jako pogodio, no kako se o ljubavi nisu izjašnjavali kad su bili u vezi, tako je ostalo i nakon prekida.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija Harryja Stylesa i Olivije Wilde početkom 2021. godine

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Shakira i Gerard Pique

Nakon jedanaest godina ljubavi, u lipnju ove godine razišli su se i kolumbijska pjevačica Shakira i sada već bivši španjolski nogometaš Gerard Pique. Slavni par upoznao se 2010. na snimanju spota za njezinu pjesmu "Waka Waka", koja je postala himna Svjetskog nogometnog prvenstva, a vezu su službeno potvrdili u ožujku 2011.godine te u njoj dobili sinove Milana i Sashu. Razlog prekida veze koju nikada nisu ovjenčali brakom njegovo je ljubovanje s mlađahnom studenticom Clarom Chijom Marti s kojom je i danas u vezi. No to mu, kako svjedoče novinari koji godinama prate Piquea, nije prva afera. Navodno je deset godina stariju Shakiru varao gdje god je stigao, a sada je nenadano prekinuo i nogometnu karijeru kako bi očito mogao uživati u životu bez okova. Nedavno je Shakira progovorila o razlozima njihovog prekida i kao glavni razlog navela je to što je zbog njihove veze potpuno zanemarila karijeru i živjela život kako bi njemu ugodila.

image

Fotografija trudne Shakire i Gerarda Piquea iz 2013. godine

MARBELLA PHOTO/SHUTTERSTOCK MARBELLA PHOTO/SHUTTERSTOCK

Katie Holmes i Bobby Wooten III.

Katie Holmes, bivšoj supruzi Toma Cruisea, godina na izmaku donijela je novu ljubav, ali i iznenadan prekid. Glumica je osam mjeseci bila u vezi s deset godina mlađim glazbenikom i skladateljem Bobbyjem Wootenom III. Prvi put su zajedno viđeni u travnju 2022., a samo mjesec dana kasnije pojavili su se u javnosti na gala večeri povodom obilježavanja 25. godišnjice umjetničke organizacije The Moth s počasnim gostom multimedijalnim umjetnikom Davidom Byrneom.

‘‘Sretan sam što je Katie ovdje kao moja pratilja. Uzbuđen sam što sam ovdje zbog Davida Byrnea koji je imao veliki utjecaj na moj život‘‘, rekao je tada glazbenik za US Weekly ne skrivajući svoju ljubav prema glumci. Skoro svakodnevno su viđani na ulicama New Yorka kako se smiju i grle, sve do prije tjedan dana. Tada je izvor blizak paru medijima otkrio da njihova ljubav nije bila dovoljno čvrsta kako bi izdržala izazove na duge staze.

image

Bobby Wooten III i Katie Holmes

RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK/ PROFIMEDIA

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard

Iako nije bilo nikakvih naznaka da u njihovom braku nešto ne valja, američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski u rujnu je podnijela zahtjev za razvod od supruga, producenta Sebastiana Bear-McClarda. Manekenka nikada nije komentirala svoju odluku, ali javna je tajna da je razlog bila njegova nevjera i to tijekom cijelog braka. Brak nije pokušala spasiti niti zbog jednogodišnjeg sinčića Sylvestera, a utjehu je već pronašla u zagrljaju komičara Petea Davidsona, bivšeg dečka Kim Kardashian i još pozamašnog broja holivudskih zvijezda.

image

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard

MIKE REED/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK/ PROFIMEDIA

Jason Momoa i Lisa Bonet

Američka javnost ostala je u šoku kada je glumački par Jason Momoa i Lisa Bonet objavio da se rastaje nakon sedamnaest godina veze od kojih su pet proveli u braku. Njihov brak smatran je jednim od najskladnijih u Hollywoodu, a sreću su im donijela i djeca, 15-godišnja Lola i 14-godišnji Nakoa. Legenda kaže da se Jason Momoa u 12 godina stariju Lisu zaljubio još kao dječak kada ju je gledao u kultnoj seriji "The Cosby Show". No iako je osvojio svoju ljubav iz djetinjstva čini se da mu to više nije dovoljno. Posljednjih godina snima film za filmom, a nakon filma "Aquaman" postao je istinska zvijezda i karijera mu je trenutno važnija od braka. Tako barem tvrde prijatelji bliski paru.

image

Jason Momoa i Lisa Bonet

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/ PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 08:12