MASSIMO INSABATO/SHUTTERSTOCK
Biserni pir

Ljubavna priča Michelle Pfeiffer: Upoznali su se na spoju naslijepo, a danas slave 30 godina braka

O ljubavnoj priči Hollywoodske glumice i producenta mogao bi se napisati scenarij za pravu romantičnu komediju.

O ljubavnoj priči Hollywoodske glumice i producenta mogao bi se napisati scenarij za pravu romantičnu komediju.

Američka glumica Michelle Pfeiffer vrlo rijetko dijeli detalje iz privatnog života. Stoga je mnoge iznenadilo kad je glumica na društvenim mrežama objavu posvetila suprugu, filmskom producentu Davidu E. Kelleyju i javno mu čestitala tridesetu obljetnicu braka. "30 godina blaženstva", stoji uz opis zajedničke fotografije koju je Michelle podijelila na društvenim mrežama. Fanovi su je zasuli čestitkama i dobrim željama.

A proslaviti biserni pir, kako neki nazivaju 30. godišnjicu braka, u Hollywoodu je itekako uspjeh. Pogotovo što njihova ljubavna priča može zvučati poput odličnog scenarija za ljubavni film.

Naime, zvijezda filma "Scarface" upoznala je Davida na dejtu naslijepo. Nakon razvoda od prvog supruga, glumca i redatelja Petera Hortona 1988., poslije sedam godina braka, bila je vrlo oprezna s dejtanjem. Susret je organizirala zajednička prijateljica. Kako Michelle i Davidu ne bi bilo neugodno, dogovoreno je da se nakon večere zapute na kuglanje, gdje bi se lakše mogli opustiti i zbližiti.

"Bila sam jako nervozna ... Imala sam nekoliko loših spojeva naslijepo i zaklela sam se da ih više ne želim, ali moja najbolja prijateljica rekla je: ‘Molim te, samo ovaj posljednji put, upoznaj Davida Kelleyja‘, pa sam pristala, ispričala je lani Jimmyju Fallonu u "The Tonight Showu".

image

Sa suprugom prošle godine u Los Angelesu, na premijeri serije ‘The First Lady‘

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Za svaki slučaj, na prvom dejtu je bila i Michellina sestra, DeDee Pfeiffer. "On i moja sestra neprestano su čavrljali jer je ona vrlo šarmantna,a ja nisam poput nje. Malo sam sramežljiva”, objasnila je Michelle. U jednom trenutku, na kuglanju čak tiho rekla najboljoj prijateljici kako misli da bi njezina sestra DeDee trebala završiti s Davidom. No prijateljica je odvratila:"Da se nisi usudila ili ću vas ubiti. Sjedim preko puta tvog sljedećeg muža‘‘, ispričala je holivudska glumica, što se pokazalo točnim.

Premda te večeri nisu razmijenili više od dvije riječi, i to je bilo dovoljno da se ponovno nađu, no taj put nasamo i zaljube se. Nakon samo deset mjeseci veze, 13. studenog 1993., tajno su se vjenčali.

Odtad do danas poprlično su samozatajni,a zna se tek da imaju dvoje odrasle djece, 30-godišnju kćer Claudiju Rose te 29-godišnjeg sina Johna Henryja Kelleya II. prozvanog po djedu, američkom sportskom velikanu u hokeju.

Glumica je nedugo prije nego su započeli vezu, pokrenula proces posvajanja djevojčice. Naposljetku su malenu Claudiju odgajali zajedno, a onda im se 1994. rodio biološki sin, John Henry.

"Tako smo odmah dobili dijete, što većina parova na početku veze nema. Oboje smo se vidjeli kao roditelji prije nego što smo napredovali u našoj vezi. Na čudan način, to je među nama smanjilo pritisak. Bilo je savršeno tempirano. Mislim, to je bio pravi dokaz o tome kakva je osoba, ali i činjenica da ponekad tradicionalni način obavljanja stvari nije uvijek najbolji," rekla je glumica za Good Housekeeping.

Prije nekoliko godina, Michelle i David skrasili su se u 25 milijuna dolara vrijednoj vili u Pacific Palisadesu. Naime, par je nekad živio na velikom posjedu koji su nakon što su se djeca osamostalila, odlučil prodati i preseliti se bliže oceanu.

Linker
26. travanj 2024 14:03