Neil Gaiman i njegova supruga Amanda Palmer
 Dave Benett/WireImage
Nisu ni slutili kraj

Ljubav ovdje više ne stanuje: Rajski dani za slavni par pretvorili su se u pakleni prekid

Nakon što su zbog pandemije šest tjedana zapeli na Novom Zelandu, britanski književnik Neil Gaiman i njegova supruga, rokerica Amanda Palmer, prvi su slavni par kojeg je karantena stajala braka.

Život u doba pandemije donosi bliskost koja može doživotno povezati ljubavni par, ali i uništiti njihovu vezu, u što su se uvjerili supružnici Amanda Palmer (44), glazbenica, i književnik Neil Gaiman (59).

Slavni par, koji je u braku od 2011., posljednjih šest tjedana provodio je u izolaciji na Novom Zelandu, no rajski zajednički dani uskoro su se pretvorili u pakleni prekid.

- Neil je otišao u Veliku Britaniju. Ja sam s našim četverogodišnjim sinom Ashom još u izolaciji na Novom Zelandu. Jedino mogu reći da mi je srce slomljeno - napisala je američka pjevačica grupe Dresden Dolls odgovarajući na pitanja zašto na fotografijama koje postavlja na društvene mreže više nema njezina supruga. Poruka objavljena na njezinu profilu na društvenoj mreži Patreon iznenadila je brojne obožavatelje, ali i njezina supruga.

- Vidim da je Amanda rekla ljudima kako, kao i većina svijeta, prolazimo kroz teško razdoblje. To je istina. I doista je teško - odgovorio je britanski autor poznat po stripu ‘The Sandman’, romanu ‘Američki bogovi’ i TV serijalu ‘Good Omens’.

NEW YORK, NY - JUNE 16:  Amanda Palmer, Neil Gaiman, and Anthony Gaiman attend the 2018 Coney Island Mermaid Parade on June 16, 2018 in New York City.  (Photo by Taylor Hill/Getty Images)
Getty Images
Neil Gaiman i njegova supruga, rokerica Amanda Palmer rastaju se nakon niza zajedničkih godina.

Nisu ni slutili kraj

U izolaciji na Novom Zelandu završio je nakon što je sredinom ožujka sa sinom Ashom došao na suprugin koncert kojim je trebala završiti svjetsku turneju. No, upravo se tada pandemija razbuktala, novozelandske vlasti propisale su da svi stranci koji dolaze u državu moraju u karantenu i obitelj je odlučila ostati sve dok se situacija ne smiri. Nisu ni slutili da će se, čekajući poboljšanje zdravstvenih uvjeta u svijetu, njihov privatni svijet urušiti.

- Tako sam daleko od doma i osjećam se usamljeno. Ne znam što će biti dalje. Želim da svi znaju kako se ovo nije dogodilo zbog Covida-19, druge su stvari isplivale na površinu tijekom našeg boravka na Novom Zelandu - napisala je Amanda, no pitanje je bi li druge stvari bile toliko razarajuće da nisu bili primorani tjednima biti zajedno 24 sata na dan.

Ipak su oboje tijekom svojeg braka više puta govorili kako im je u vezi potrebna sloboda. Ekstrovertni par nije se sramio priznati da imaju otvoreni brak u kojem su drugi partneri dobrodošli.

- Bio je to uvjet za našu vezu. Mi o svemu pričamo, pa smo tako došli i do te teme, a Neil je rekao da nema ništa protiv toga da spavam s drugima - govorila je Amanda Palmer u sretnijim danima. - Nije to jednostavno, zapravo je kompliciranije nego u monogamnim vezama. Da biste opstali, morate puno više komunicirati, vjerovati jedno drugome.

Brak pun povjerenja odlično je funkcionirao gotovo deset godina, no višetjedna izolacija ipak je pokazala da nije bio bez tajni, koje su razorile naizgled savršenu ljubav.

Ovu i ostale zanimljive i inspirativne priče čitajte u novom broju magazina Gloria!

Čitajte i:

Tajne biznisa vlasnice Martimexa: 'Tata me još kao tinejdžericu odveo na sastanak marketinškog tima'

Zagrebačkom estetskom kirurgu posao cvjeta unatoč krizi: 'Ljepota ženama daje samopouzdanje'

Ima neka tajna veza: Mirisi inspirirani suncem podižu raspoloženje, pronašli smo šest neodoljivih

Nosom po svijetu: Parfemi inspirirani putovanjima vode vas od zabavne Ibize do egzotičnog Tahitija

Linker
12. travanj 2024 20:45