uživaju na odmoru

Ljubav na plaži: 80-godišnji glazbenik nježno ljubio suprugu

S obzirom na to da je otok omiljen među najvećim zvijezdama, na njemu obitavaju i paparazzi pa se Paul i Nancy nisu uspjeli skriti objektivima njihovih fotoaparata.

Legendarni Beatle, Sir Paul McCartney uživa na odmoru na jednoj od odmiljenih destinacija bogatih i slavnih, St Bartsu. S njim je supruga Nancy Shevell, a par je odsjeo u hotelu Eden Rock te se prepustio zabavi na plaži.

S njima su i članovi obitelji te prijatelji, no Paul i Nancy najviše uživaju kad uspiju uskrasti pokoji trenutak za nježnost. Tako su fotografi ulovili nekoliko minuta kad su se 80-godišnji glazbenik i njegova 17 godina mlađa supruga zagrlili i razmjenjivali poljupce.

image

Odsjeli su u hotelu Eden Rock na St Bartsu

ELIOT/SPREAD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Da i na odmoru brinu o svom zdravlju i svojoj koži svjedoči to što su oboje nosili kupaće kostime dugih rukava, a uskladili su se u izboru boja. Paul je nosio plave kupaće bermude s uzorkom i tamnu majicu, dok je Nancy nosila crnu majicu i hlačice te tirkiznu ogrlicu. Nakon što je izašao iz vode, glazbenik je stavio na glavu crnu kapu, a oči je zaštitio sunčanim naočalama.

image

Česti su posjetitelji ovog otoka

ELIOT/SPREAD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Bračni par McCartney redovito u zimskim mjesecima odlazi na Karibe, a na St Bartsu posljednji su put viđeni prije točno dvije godine. S obzirom na to da je otok omiljen među najvećim zvijezdama, na njemu obitavaju i paparazzi pa se Paul i Nancy nisu uspjeli skriti objektivima njihovih fotoaparata.

Linker
25. travanj 2024 18:31