Tatjana Jurić i Ivan Zubak u kolovozu 2016.
 Maja Jurović / Hanza Media
Godine ih nisu razdvojile

Ljubav koja je počela kao filmska priča! Tatjana Jurić pomirila se s najpoželjnijim domaćim neženjom, sreću ne skriva: 'Mislim da je fotka rekla sve!'

Tatjana Jurić potvrdila je za Gloria.hr da je u ljubavnoj vezi s Ivanom Zubakom, razdvojenost nije utjecala na njihove jake emocije.

Tatjana Jurić proslavila je 38. rođendan u Veneciji, u društvu svoje stare ljubav - poduzetnika Ivana Zubaka. Iznenadila je na Instagramu mnoge kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju s putovanja uz simpatičnu poruku: 'Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vaaaaaas!', napisala je omiljena voditeljica.

Za Gloria.hr potvrdila je na svoj način da se pomirila sa Zubakom, no nije željela otkrivati intimne detalje o vezi. Nikada tome nije bila sklona pa nismo niti ovog puta očekivali da će se raspričati o detaljima ljubavne veze. No, sreću ne može sakriti.

'Ne bih ništa dodatno komentirala, mislim da je ta fotka rekla sve', uz osmijeh je potvrdila Tatjana nastavak romantične ljubavne priče.

Spica / Zagreb 04.11.2017. / foto: Davor Matota / Tatjana Juric i Ivan Zubak
Davor Matota / Hanza Media

Vezu su počeli tijekom 2016. godine i sreću nisu skrivali

Ivan Zubak i Tatjana Jurić vezu su započeli tijekom 2016. godine i često ih se moglo vidjeti u šetnjama centrom Zagreba. Ljubav je ubrzo postala ozbiljna i moglo ih se sresti na Weekend Media Festivalu u Rovinju gdje se te iste godine nisu skrivali od fotoreportera, čime su oboje dokazali da misle ozbiljno.

Velike emocije nisu mogli ostaviti iza sebe

Ljubav je trajala, no početkom 2018. objavljeno je da su Tatjana i Ivan prekinuli. Nikada Jurić nije javno pričala o prekidu veze, nije se osvrtala na razloge, nije željela ni tada komentirati svoj privatni život do te mjere da bi išta otkrivala. Ostala je to njihova intimna stvar. No, čini se da u njihovom slučaju stara ljubav zaborava nema. Nakon teškog životnog perioda s kojim se izborila kao prava lavica, u njezin život na velika vrata vratila se ljubav.

Prava filmska priča, baš onakva kakva je otpočetka. Njihova ljubavna priča počela je naime, navodno, kao u romantičnim filmovima, preko društvene mreže. Ubrzo su se počeli često čuti i komunicirati, a zatim je uslijedio i fatalni susret od kojeg se do danas nisu 'oporavili', ni dvije godine razdvojenosti nisu bile dovoljne da zaborave tu pravu ljubav.

Čitajte i:

Linker
13. ožujak 2024 23:13