daleko od javnosti

Ljubav cvjeta: Mostarka Klara zajedničkom fotografijom čestitala rođendan Anti Rebiću

Klara i Ante rijetko objavljuju zajedničke fotografije i nastoje svoju privatnost zadržati za sebe.

Iako se on sam nikad ne oglašava o ljubavnom životu, čini se da Ante Rebić i dalje uživa u ljubavi daleko od očiju znatiželjne javnosti. Potvrdila je to njegova djevojka Klara Pinjuh, koja je za njegov rođendan objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Učinila je to na svom zaključanom profilu na Instagramu, no zahvaljući nediskretnim prijateljima fotografija je završila u medijima nama susjedne BiH.

Klara i Ante rijetko objavljuju zajedničke fotografije i nastoje svoju privatnost zadržati za sebe. Podsjetimo, prošle godine uveliko se nagađalo o romansi između Ante i Klare nakon što je bivša studentica zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti u srpnju na svom Instagram storyju podijelila video u kojem Rebić vozi automobil po otoku Mikonosu.

Čim su krenule glasine o njihovoj vezi, mlada je Mostarka zatvorila profile na društvenim mrežama, a Rebić je i dalje nastavio izbjegavati pitanja o intimnom životu. U nekoliko navrata tek je istaknuo da je iznimno vezan uz svoju obitelj, zavičaj i prijatelje pa slobodno vrijeme radije provodi s njima.

Linker
18. travanj 2024 09:52