Lizzo, pjevačica

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Podigla prašinu

Lizzo otkrila da ipak ne napušta glazbu, ali i objasnila što znači da "odustaje"

Američka glazbenica pravog imena Melissa Viviane Jefferson ne odustaje od karijere, kako su mnogi pomislili nakon njezine nedavne objave, iako priznaje da joj se sve teže nositi s lažima, ali i komentarima na račun vlastitog izgleda.

Američka glazbenica pravog imena Melissa Viviane Jefferson ne odustaje od karijere, kako su mnogi pomislili nakon njezine nedavne objave, iako priznaje da joj se sve teže nositi s lažima, ali i komentarima na račun vlastitog izgleda.

Nakon što je proteklog vikenda na društvenim mrežama 35-godišnje američke glazbenice Lizzo, pravog imena Melissa Viviane Jefferson, osvanula dramatična objava koju su svi svjetski mediji protumačili kao njezino povlačenje iz glazbene industrije jer je napisala da joj je dosta omalovažavanja i da odustaje, poznata reperica ponovno se oglasila video snimkom na svom Instagramu i demantirala tu informaciju.

"Htjela sam snimiti ovaj video jer samo moram razjasniti kada kažem ‘odustajem‘, mislim na to da sam prestala pridavati bilo kakvu pozornost negativnoj energiji. Ono od čega neću odustati je radost u životu, a to je stvaranje glazbe i povezivanje s ljudima. I znam da nisam sama. Ni na koji način, ja nisam jedina osoba koja doživljava tu negativu koja je glasnija od pozitive. Ako barem jednoj osobi mogu pružiti inspiraciju ili motivaciju da se zauzme za sebe i kažu da odustaju od negativnih ljudi, od pobjede negativnih komentara, onda sam napravila više nego što sam se nadala da ću napraviti. Nastavit ću ići dalje i biti svoja", kazala je Lizzo.

Ranije je otkrila da joj sve teže pada nositi se s lažima, uvredama i omalovažavanjem zbog svog izgleda te da želi pošteniji stav javnosti prema svojem stvaralaštvu. "Umorila sam se od toga da me svi razvlače kako u životu, tako na internetu. Sve što želim je stvarati glazbu i usrećiti ljude i pomoći svijetu da bude malo bolji od onoga kakav je prema meni. Ali, počinjem se osjećati kao da me svijet ne želi," napisala je četverostruka dobitnica Grammyja te nagrade Emmy za pjesmu "Watch Out for the Big Grrrls" iz filma "Barbie".

"Stalno se suočavam s lažima koje pričaju o meni za klikove i preglede... Stalno sam predmet izrugivanja zbog svojeg izgleda... Ljudi koji me uopće ne poznaju prozivaju me i omalovažavaju me. Ne treba mi to - odustajem", napisala je Lizzo u ranijoj objavi. Inače, glazbenica je karijeru započela prije četrnaest godina. Najveći uspjeh postigla je 2019., trećim studijskim albumom "Cuz I Love You" koji je zauzeo četvrto mjesto američke ljestvice Billboard 200. Singlovi s albuma "Juice" i "Tempo" postali su hitovi, a njen singl "Truth Hurts" iz 2017. dospio je na vrh Billboard Hot 100 ljestvice, ondje se zadržao devet tjedana i postalo najduže vodeća solo pjesma glazbenice.

Pojavila se i u filmu "Prevarantice s Wall Streeta", a proteklih mjeseci u fokusu javnosti je i zbog optužbi za seksualno uznemiravanje za koje su je optužile bivše pjesačice Arianna Davis, Crystal William i Noelle Rodriguez.

Linker
27. travanj 2024 11:36