On je kralj Božića

Lindseyna simpatija želi da ponovno snime film, i to božićni: ‘Totalno bih pjevao s njom‘

Zajedno su glumili prije gotovo 20 godina u kultnoj teen komediji Opasne djevojke, a sada bi Lohanin kolega htio da neke legendarne scene ponove u novom filmu.

Baš kao što se mala gruda snijega može zakotrljati do lavine neviđenih proporcija, tako izgleda i povratak Lindsay Lohan na filmsko platno u naizgled malenom, božićnom filmu. Njena romantična komedija Falling for Christmas tek se počela prikazivati, a već je inspirirala druge. Tako se javio samoproglašeni ‘kralj Božića‘ i Lohanin kolega Jonathan Bennett otkrio je koja mu je želja na vrhu liste ovih blagdana.

image

Jonathan Bennett i Lindsay Lohan u filmu Mean girls

PARAMOUNT PICTURES/MG FILMS/AFP/PROFIMEDIA
image
MARY EVANS PICTURE LIBRARY/PROFIMEDIA

"Moj san i cilj je napraviti božićni film s Lindsay Lohan i povezati se s njom za blagdane. Mislim da bismo se jako zabavljali", kazao je Bennet koji je glumio uz Lohan u tinejdžerskom hitu Opasne djevojke. Glumac je svoju želju otkrio za People na crvenom tepihu svečanosti "Odbrojavanje do Božića" kojeg je u New Yorku organizirao kanal Hallmark.

Bennettov prijedlog sigurno bi se svidio brojnim obožavateljima ove komedije iz 2004., a pogotovo što je rekao da bi izveo slavnu koreografiju koju Lohanin lik Cady Heron izvodi s prijateljicama koje glume Rachel McAdams, Amanda Seyfried i Lacey Chabert u legendarnom talent showu.

image

Jonathan Bennett ovih dana

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Totalno bih otpjevao Jingle Bell Rock u filmu s njom", kazao je Bennet, nakon što je otplesao poznate korake.

U nedavnom intervjuu Live with Kelly and Ryan Lohan glumica je otkrila kako je njena ideja bila da u film Falling for Christmas uvrste istu pjesmu, koju je otpjevala i u Mean Girls - Jingle Bell Rock -"ali onda su zaboravili na to".

image

Legendarna scena talent showa

NBC/ BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Njen kolega, koji je u tom kultnom teen rom-comu glumio njenu simpatiju, ima samo riječi hvale za novi Lindsayin film, što joj je prva vodeća uloga u više od desetljeća.

"Kao samoproglašeni kralj Božića, ja, sa svojom vlasti, ljubazno pozdravljam dolazak Lindsay Lohan u svijet božićnih filmova, i ovime proglašavam ovu godinu, božićnu godinu Lindsay Lohan", našalio se glumac na kraju.

Linker
15. travanj 2024 22:09