INSTAGRAM
PRVA BEBA

Lindsay Lohan je postala majka, otkrila i ime koje su odabrali za sina

Glumica je u 38. godini rodila svoje prvo dijete, sinčića kojeg je dobila sa suprugom Baderom Shammasom.

Glumica je u 38. godini rodila svoje prvo dijete, sinčića kojeg je dobila sa suprugom Baderom Shammasom.

Lindsay Lohan je postala majka, a sretne je vijesti potvrdio njezin agent za People te otkrio da su sinu odabrali ime Luai te da je rođen u Dubaiju, gdje glumica živi sa suprugom. Luai je arapsko ime koje znači "štit" i "zaštitnik". Nije otkriveno kada je točno dječačić rođen, ali je Lindsay otkrila da je za vikend njezina obitelj doputovala u iščekivanju rođenja malenog Luaija.

Da je prvi put trudna, Lindsay je otkrila u ožujku ove godine kada je pozirajući u bijelom kombinezonu napisala - Uskoro stiže, blagoslovnjeni smo i uzbuđeni". Par se vjenačo u tajnosti u travnju prošle godine, nakon šest mjeseci zaruka.

"Najsretnija sam žena na svijetu. Pronašao si me i znao da tražim sreću. Sretna sam što si moj suprug, moj život, moje sve", napisala je Lindsay u srpnju 2022. otkrivši da je vjenčanje već održano.

Lindsay je otkrila kako ona i suprug planiraju nastaviti živjeti u Dubaiju i nakon rođenja djeteta jer joj on jamči privatnost kakvu nema kod kuće, u SAD-u. Naime, zbog strogih zakona, paparazzi su tamo gotovo ilegalni, a glumica je otkrila i kako joj je život tamo pomalo poput "Trumanovog showa".

"Obožavam to. Volim posloženost i rutinu jer ih nisam imala kada sam bila mlada", priznala je Lindsay nedavno objašnjavajući zbog čega se na planira vratiti u SAD, gdje živi ostatak njezine obitelji.

Linker
30. travanj 2024 09:24