Koji blam

Lindsay Lohan: Blagdanski fijasko zbog reklame i koktela

Američka glumica nekada je bila sinonim za divlje zabave, a danas pokušava reklamirati bezalkoholno piće miješajući ga s mlijekom - u kultnom kostimu.

Nedugo nakon premijere božićnog filma "Falling for Christmas" kojim se vratila na veliko platno, američka glumica Lindsay Lohan otišla je korak dalje. Ponovno je odjenula svoj kostim iz slavnog filma za mlade "Mean Girls" i izazvala urnebes. Ne toliko zbog činjenice da se (pre)više uživjela u ulogu "bake Mraz" iz nestašnih, mladenačkih dana, već zbog svrhe spota objavljenog na njenom Instagram profilu. Riječ je, naime, o reklami za poznato bezalkoholno piće u kojem ga miješa - s mlijekom. Nesvakidašnja kombinacija dobila je naziv "Pilk" a njeni fanovi su, blago rečeno, zbunjeni.

Stvar je u tome da glumica, koja se u srpnju ove godine u Dubaiju udala za markantnog financijaša Badera Shammasa, u kostimu iz spomenutog filma pokušava odraditi reklamu miješajući bezalkoholno piće s mlijekom. Nesvakidašnji koktel ponikao je na Tik Toku, a među slavnim tiktokerima kojima se svidio nalazi se i američka glumica i pjevačica Olivia Rodrigo. Upravo zbog toga ga je Lindsey pokušala iskoristiti u komercijalne svrhe. Obožavateljima se njezina ideja nije svidjela. Otkako se udala za godinu dana mlađeg Shammasa, potpredsjednika podružnice banke Credit Suisse u Dubaiju, smirila se i okrenula životu bez poroka.

image

Sa suprugom Baderom Shammasom.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njezino ime nekada je bilo sinonim za neobuzdane zabave (s puno alkohola i opijata) do jutra, ali ti dani su, poslije nekoliko odlazaka na razne rehabilitacije, odavno iza nje.

"Lindsey, preklinjemo te, prestani pokušavati da "Pilk" postane popularan. To se neće dogoditi. Nikada!", zatražili su razočarani fanovi. Glumica se nije oglasila.

Linker
25. travanj 2024 21:52