PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Naprosto blista

Lijepa trudnica istaknula trbuščić u preslatkom kostimu: Emma uživa iščekujući prvog sina

Ubrzo nakon što je potvrdila šuškanja da očekuje prvo dijete s kolegom glumcem, Emma Roberts je pokazala i kako joj drugo stanje ne pada teško te da se unatoč promjenama na tijelu, zna dotjerati.

Nakon što je prije nekoliko dana i službeno objavila vijest o trudnoći na svom Instagram profilu, nećakinja slavne glumice Julije Roberts, postala je puno opuštenija u dijeljenju intime sa svojim obožavateljima. Pokazavši svoj trudnički trbuščić, sada je glumica Emma Roberts (29) otišla i korak dalje te otkrila kako doista i uživa u blaženom stanju.

Buduća mama tako je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako odmara uz bazen u šarmantnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Mnogi njeni obožavatelji složili su se kako joj "zaobljena" figura baš godi, a modni znalci dodali su i kako joj kupaći kostim s našivenim cvjetićima baš lijepo pristaje.

Instagram Emma Roberts
Nije dugo trebalo da se Emma počne hvaliti svojim trbuščićem

Za fotografiju koju je objavila na Instagram Storyju, Roberts je uparila mačkaste naočale crvenih okvira s tamnoplavim kostimom na jarko crvene cvjetiće.

Riječima 'Volim te', javila se slavna teta Julia Roberts

Nedavno otkrila i spol bebe

Inače, nećakinja slavne Julije Roberts nedavno je potvrdila šuškanja da iščekuje prvo dijete s dečkom Garrettom Hedlundom (35). Potvrdu vijesti o trudnoći podijelila je s pratiteljima na Instagramu, ujedno i otkrivši spol bebe.

View this post on Instagram

Me...and my two favorite guys

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

"Ja i moja dva najdraža dečka", napisala je Emma uz fotografiju na kojoj ona i dečko poziraju, a mlada glumica istaknula je svoj trbuščić.

Julia, slavna teta mlade glumice komentirala je objavu riječima "Volim te". Javila joj se i kolegica iz serije "Kraljice vriska" Lea Michele: "Bit ćeš najbolja mama. Volim te Em! Mame dečkića zajedno", uputila joj je riječi ohrabrenja kolegica koja je i sama mlada mama.

Pročitajte i:

Emma Roberts otkrila spol prvog djeteta: Sretnu vijest glumica je objavila uz nježne fotografije

Mlada glumica i nećakinja Julije Roberts otkrila sretnu vijest: Za sve je 'kriva' njezina majka

Od afere do 18 godina sretnog braka: Julia Roberts u samozatajnom snimatelju pronašla je srodnu dušu

Linker
19. travanj 2024 06:01