PARIŠKI TJEDAN MODE

Lijepa kao mama: Salma Hayek na reviju stigla u društvu 15-godišnje kćeri Valentine

Majka i kći nisu propustile predstavljanje nove ženske kolekcije luksuzne modne kuće Saint Laurent na pariškom Tjednu mode.

Pariz je ovog tjedna epicentar svjetske modne scene, a revije modnih velikana privukle su brojna poznata imena. Među njima je bila i holivudska diva Salma Hayek, koja nije propustila predstavljanje ženske kolekcije brenda Saint Laurent u srijedu. Na reviju je stigla u društvu supruga François-Henrija Pinaulta, kćeri Valentine Palome Pinault te pokćerke Mathilde Pinault.

image

Salma Hayek na Saint Laurent reviji

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Valentina Paloma Pinault

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Najviše pozornosti privukla je 15-godišnja Valentina, koja se rijetko viđa na javnim događanjima. Odlučila se za mladenačku kombinaciju sa Saint Laurentovim potpisom, odvažno spojivši mrežasti topić s dugom satenskom suknjom niskog struka i visokim platformama od brušene kože.

image

Valentina s tatom Francois-Henrijem Pinaultom

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Salmina nasljednica na crvenom je tepihu pozirala sa svojim ocem François-Henrijem, inače predsjednikom i izvršnim direktorom Keringa, grupacije u čijem je vlasništvu modna kuća Saint Laurent, ali i luksuzni brendovi Gucci, Balenciaga te Bottega Veneta.

image

Valentina i Salma na premijeri u Londonu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Baš kao i njezina majka Salma, Valentina je za ovu priliku odabrala elegantnu dizajnersku kombinaciju, no ranije je otkrila kako najradije nosi udobnu odjeću i trenirke. Prošle je godine uz majku pozirala za svoju prvu naslovnicu Voguea, a njihove fotografije krasile su meksičko izdanje časopisa. U intervjuu je ispričala kako sanja o karijeri glumice i redateljice, a u slobodno vrijeme nerijetko se bavi humanitarnim radom te volontira u pučkoj kuhinji.

Linker
13. travanj 2024 05:37