Oporavlja se

Lica prekrivenog modricama: Glumac iz Avengersa javio se nakon strašne nesreće

Nakon tri dana u teškim bolovima Jeremy Renner javio se na Instagramu, iako ne može tipkati, htio je zahvaliti svim fanovima na podršci.

Glumac Jeremy Renner se oglasio. Nakon što ga je ozlijedila njegova ralica za snijeg ipak se oporavlja, a to je i pokazao zahvalivši obožavateljima. Na društvenim mrežama zvijezda Marvelovih filmova objavila je fotografiju svog lica u modricama, a podijelio je i kratku poruku.

"Hvala svima na divnim riječima. Ne mogu puno tipkati, ali šaljem vam ljubav svima", napisao je Jeremy.

Ovaj glumac najpoznatiji po ulozi u Avengersima, ozlijedio se u nedjelju ujutro te je hitno prevezen u bolnicu. Nesreća se dogodila ispred njegove kuće u Renu u Nevadi. Rennera je pregazila njegova ralica za snijeg, koja je teška barem 6,5 tona, kazali su iz ureda lokalnog šerifa.

Glumac je pretrpio ozljedu prsa kao i ortopedske ozljede. Kako se pisalo po stranim medijima, ralica je glumcu prešla preko noge, a zbog teških ozljeda izgubio je puno krvi. Jeremy je nesreću doživio na Novu godinu, kada je prevezen u bolnicu, a u ponedjeljak je podvrgnut operaciji.

"Oko otprilike devet sati 1. siječnja 2023., ured šerifa okruga Washoe reagirao je na traumatsku ozljedu na području Mt. Rose Highway u Renu, Nevada. Po dolasku, zamjenici u koordinaciji s Truckee Meadows Fire Protection District i REMSA Health dogovorili su medicinski transport gospodina Jeremyja Rennera zračnim putem do lokalne bolnice", piše u službenoj izjavi šerifovog ureda.

Nesreća se dogodila nakon što je u oluji napadao metar snijega, zbog čega je član Rennerove obitelji s autom zapeo u snijegu blizu njegove kuće, kazao je Darin Balaam šerif iz okruga Washoe. Renner je svojom ralicom uspješno izbavio automobil, nakon čega je izašao da bi popričao s rođakom, no u tom trenu ralica se počela kretati dok je bila prazna.

Renner se pokušao vratiti na vozačko mjesto, kako bi je zaustavio, a tada ga je "ekstremno veliki" stroj pregazio, kazao je šerif.

Linker
25. travanj 2024 18:35