GLORIA EDIT/LAUNCHMETRICS/SHUTTERSTOCK
Ljubav s manekenkom

Leonardo DiCaprio novu djevojku upoznao i s najvažnijom ženom u svom životu: Čini se ozbiljno

Oskarovac Leonardo DiCaprio uhvaćen je u društvu s dvije žene, svojom majkom i najnovijom djevojkom.

Oskarovac Leonardo DiCaprio uhvaćen je u društvu s dvije žene, svojom majkom i najnovijom djevojkom.

Glumac Leonardo DiCaprio viđen je kako se druži sa svojom novom djevojkom, talijanskom manekenkom Vittoriom Ceretti u Milanu, ali par nije bio sam, pridružila im se i Leonardova majka Irmelin. Dobro je poznato da je DiCaprio iznimno vezan uz svoju majku i da je ona najvažnija žena u njegovom životu, stoga ne čudi da od nje traži i "blagoslov" kada su djevojke u pitanju. Na fotografijama je vidljivo da je par bio u Pinacoteca Ambrosiana muzeju u Milanu.48-godišnji DiCaprio je uhvaćen s crnom šiltericom dok je izlazio iz muzeja, a s njime su bile njegova majka i najnovija djevojka. Poznata talijanska 25-godišnja manekenka također je bila u casual izdanju, u smeđoj jakni i cargo hlačama.

"Obiteljski izlazak" je došao taman nekoliko dana nakon što je ljetna romansa s manekenom postala ozbiljnija. "Oni provode dosta vremena zajedno posljednjih nekoliko mjeseci i uživaju u upoznavanju jedno drugoga", rekao je izvor za Page six. Par je zajedno uhvaćen već nekoliko puta, kako u Americi tako i u inozemstvu. U kolovozu su viđeni kako se strastveno ljube u Ibizi, a početkom ovog mjeseca par je zajedno išao na Vogue World događaj u Londonu. "Kako izgleda, ova veza je više od prolazne avanture", poručili su svjedoci kada su ih vidjeli u Londonu.

image
ENRICO DI VIRGILIO/LUCA SGRO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Vittoria Ceretti rođena je u Italiji 7. lipnja 1998. godine kao kći Giuseppea Cerettija, koji je vlasnik tvrtke za podove i majke Francesce. S 14 godina prijavila se za natjecanje Elite Model Look u Italiji, gdje je došla do finala. Danas je uspješni model, a to i pokazuje ovogodišnji tjedan mode, gdje su pratitelji mode na društvenim mrežama bili oduševljeni njezinim izdanjima na modnim pistama, posebice na reviji Dolce&Gabbane.

Pozirala je i za naslovnice Vogue u raznim zemljama poput Njemačke, Italije i Japana, a Talijanski Vogue je 2018. godine za nju pisao da je bila najtraženiji model te godine na njihovom portalu. Također je nosila revije za Chole, Paco Rabanne, Versace, Armani, Pradu, Marc Jacobs, Bottega Venetu i druge. U lipnju je potvrđeno da su se ona i njezin suprug, DJ, Matteo Milleri rastavili, a potvrda je došla šest mjeseci nakon što su posljednji put fotografirani zajedno u prosincu prošle godine.

Oskarovac je poznat po tome da uvijek ljubi mlade manekenke i to pogotovo one koje su u ranim dvadesetima. Tiha patnja mu je bila i model Gigi Hadid, a šuškalo se da je ljubio Rihannu i Blake Lively, a najpoznatija veza je ona s Gisele Bundchen s kojom je bio jako dugo vremena u vezi i mnogi su smatrali da će se poznati glumac sa supermodelom na kraju i skrasiti. Ipak, Gisele je istaknula da joj životni stil partijanja više nije odgovarao te da je stoga prekinula vezu s glumcem.

Linker
27. travanj 2024 01:02