Mlađahna odabranica

Leonardo DiCaprio još jednom potvrdio da ne izlazi s djevojkama koje su starije od 25 godina

Popularni holivudski glumac viđen je na luksuznoj jahti na Ibizi u društvu 22-godišnje manekenke Meghan Roche i to samo par dana nakon što su ga mediji povezivali s drugom manekenkom.

Osim po sjajnim ulogama, Leonardo DiCaprio poznat je po vezama sa znatno mlađim djevojkama. Tako je nedavno viđen na Ibizi s 26 godina mlađom manekenkom Meghan Roche. Po svemu sudeći, nije u vezi s manekenkom Neelam Gill s kojom su ga povezivali samo nekoliko dana ranije, a korisnici društvenih mreža komentirali su da je to zato što Neelam ima 28 godina što se protivi njegovom pravilu da ne izlazi s djevojkama starijim od 25.

image
PROFIMEDIA

Leo je viđen kako upija zrake sunca na luksuznoj jahti, a mnogi su komentirali kako 48-godišnjak izgleda kao da je ponovno počeo više trenirati. Meghan je izgledala sjajno u tamnoplavom kupaćem kostimu preko kojeg je nosila lanenu košulju i hlače.

Rođena 13. rujna 2000., Meghan dolazi iz Yardleya u Pennsylvaniji i već je osvojila modnu industriju iako ima svega 22 godine. Već je bila zvijezda brojnih kampanja. Debitirala je za Givenchy i radila za dizajnere kao što su Alexander Wang, Chanel, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Versace i mnogi drugi.

image
PROFIMEDIA

Meghan je zahvaljujući karijeri proputovala cijeli svijet, od Pariza do Milana, New Yorka do Londona. Budući da surađuje s najboljim dizajnerima današnjice, itekako je traženo ime u modnoj industriji.

Zanimljivo je i što strani mediji kažu da je Meghan jako bliska sa sestrama Hadid, neki čak kažu da ih naziva svojim starijim sestrama. Naime, krajem prošle godine kružile su glasine da su Leo i Gigi Hadid u vezi nakon što su nebrojeno puta viđeni zajedno u javnosti. Iako romansa nije potrajala, izvor je za Daily Mail rekao da su i dalje u kontaktu i da se vide kada imaju vremena.

Mnogi su se na društvenim mrežama pitali je li upravo Gigi upoznala Leonarda s najnovijom djevojkom.

image
PROFIMEDIA

Linker
15. travanj 2024 06:23