JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
kakav frajer

Lenny Kravitz ‘uhvaćen‘ u kupnji ženskih cipela: Tko je sretnica koja će ih dobiti?

Poznati pjevač i gitarist inače je vrlo misteriozan oko svog ljubavnog života, a mnogi se pitaju je li ipak pronašao svoju odabranicu.

Poznati pjevač i gitarist inače je vrlo misteriozan oko svog ljubavnog života, a mnogi se pitaju je li ipak pronašao svoju odabranicu.

Legendarni glazbenik Lenny Kravitz uočen je kako u Yves Saint Laurentu na Rodeo Driveu traga za ženskim cipelama. Talentirani pjevač i gitarist inače je poznat po odličnom smislu za modu, no ovaj put je izgleda ipak trebao pomoć. U misiji mu se pridružila 22-godišnja prijateljica Devon Ross, također multitalentirana umjetnica koja se bavi glumom, modelingom, a zna odlično pogoditi i akorde na gitari, što zapravo ne iznenađuje ako uzmemo u obzir da joj je otac nitko drugo nego Craig Ross, glavni gitarist Lennyja Kravitza.

image

U potrazi za cipelama Lennyju se pridružila Devon Ross

LESE/SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No mnogi se pitaju za koga je miljenik žena birao cipele. Naime, 59-godišnji glazbenik vrlo je misteriozan oko svog ljubavnog života, ali od ožujka se šuška da je u vezi s 29 godina mlađom manekenkom i influencericom Anom Paulom Valle. Paparazzi su ih tada ulovili kako zajedno izlaze iz automobila ispred trgovine s luksuznom dizajnerskom odjećom u West Hollywoodu. Iako Kravitz nije spreman javno podijeliti vezu, čini se da su oboje zaljubljenici u dizajnerske kreacije pa ne bi čudilo da su cipele namijenjene upravo njoj. Međutim, već dvadeset godina Lenny ne otkriva ništa o svom privatnom životu.

image

Lenny Kravitz uočen je kako u Yves Saint Laurentu na Rodeo Driveu traga za ženskim cipelama

LESE/SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No jedno je sigurno - hrvatska će publika ponovno moći uživati u koncertu ove rock zvijezde. Lenny Kravitz nastupit će u pulskom Amfiteatru 28. srpnja 2024. godine u sklopu svoje velike turneje Blue Electric Light Tour. Blue Electric Light inače je naziv i njegovog 12-og studijskog albuma koji će obogatiti glazbenikov dosadašnji opus pionirskog žanra. Lenny ga je napisao i snimio u svom studiju na Bahamima, u suradnji sa spomenutim dugogodišnjim gitaristom Craigom Rossom, a trebao bi izaći 15. ožujka 2024. godine.

Linker
26. travanj 2024 15:55