U RODNOM GRADU

Lejla Filipović objavila je fotografiju s lijepom sestrom koju rijetko pokazuje

Posjet rodnom Dubrovniku bivšoj misici ne može proći bez druženja sa sestrama Amelom i Dženadom te majkom Fehmom.

Neuobičajeno visoke temperature i sunčano vrijeme naša je bivša misica Lejla Filipović iskoristila za putovanje u svoj rodni Dubrovnik. Posjet njenome gradu za Lejlu uvijek znači i susret s voljenim sestrama Amelom i Dženadom te majkom Fehmom Šehović, s kojima je vrlo bliska, a ovoga puta imale su i poseban razlog za okupljanje, Dženadin rođendan.

image

Lejla i sestra Dženada

INSTAGRAM/LEJLA FILIPOVIć

"Sretan rođendan, sekice!", poručila je Lejla na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj sestre poziraju nasmijane i zagrljene. Supruga voditelja Tarika Filipović kasnije je prošetala uvalom Lapad, a podijelila je i fotografiju druženja s majkom.

Inače, Lejli su sestre bile najveća podrška nakon što im je otac iznenada preminuo, a majka Fehma preuzela obiteljski posao kako bi im mogla priuštiti školovanje. Amela, Dženada i Lejla tada su bile maloljetne, a djetinjstvo su provele većinom brinući jedna o drugoj. Podjednako su prisne i danas, a Dubrovnik je Lejli obavezna destinacija svakog ljeta. U rodni grad s njom često putuju i suprug Tarik te sinovi Dino i Arman.

Linker
21. travanj 2024 11:51