Prevare im presudile

Legendarni nogometaš razvodi se nakon 17 godina i troje djece

U braku su Francesco i Illari bili od 2005. godine, a sve je izglednije kako su glasine o obostranim aferama bile istinite.

Jedan od najpoznatijih talijanskih sportsko-manekenskih parova objavio je da se rastaje. Legendarni talijanski nogometaš Francesco Totti i njegova (još uvijek) supruga, Talijanima poznata tv voditeljica Ilary Blasi, nakon 17 godina i troje zajedničke djece, više nisu zajedno. Uslijedilo je to nakon napisa talijanskih medija o njihovim izvanbračnim aferama.

Talijanski Posh i Becks, kako ih talijanski mediji vole nazivati, živjeli su u naoko skladnom braku. No, da to nije u potpunosti istina, doznalo se u trenutku kad je objavljena vijest da Totti, poznat i kao Il Re di Roma (u prijevodu Kralj Rima), vara plavokosu voditeljicu s 11 godina mlađom navijačicom Rome Noemi Bocchi. Talijanski mediji pišu kako je riječ o bivšoj supruzi manje poznatog talijanskog nogometaša Maria Cauccija s kojim ima dvoje djece, a s kojim se rastala ovog srpnja. Ova 34-godišnjakinja plave kose i punih usana, s kojom je Totti u nekoliko navrata i fotografiran ovog ljeta, završila je studij ekonomije na privatnom sveučilištu LUMSA u Rimu, no bavi se aranžiranjem cvijeća.

Ipak, nije bivši talijanski nogometaš jedini koji je bio nevjeran u braku. Sve se glasnije priča kako je i Ilary imala aferu s neimenovanim talijanskim biznismenom. No, piše se i kako je voditeljica imala aferu i s jednim fitness trenerom, koji je zapravo postao pravi razlog zbog kojeg je došlo do rastave braka. Naime, Totti je, navode talijanski mediji, u njezinom mobitelu pronašao poruke koje su ljubavnici izmjenjivali, a kad je shvatio da se poznaju već više od godinu dana, koliko bi mogla biti duga i njihova afera, odlučio je "presuditi" njihovu braku.

Talijanski mediji javljaju kako su i Totti i Blasi objavili odluku u rastavi te su u njoj tražili poštivanje njihove privatnosti.

image

Francesco Totti i Ilary Blasi zajedno imaju troje djece, sina i dvije kćeri

SILVERHUB/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U međuvremenu, Ilary Blasi se povukla na selo u Umbriji, a Francesco ljetuje u Sabaudiji s njihovo troje djece - Cristianom, Chanel i Isabel. I dok on ne skida osmijeh s lica pokušavajući se u javnosti prikazati kao brižan otac, ona se skriva od znatiželjnih pogleda i vrijeme provodi sa sestrom i njezinom obitelji. Zanimljiv je pak detalj koji su mnogi uočili na ženi koja je oduvijek voljela nakit - dok joj je desna ruka još uvijek puna prstenja, vjerica je nestala s lijeve. Na njoj čak nema ni traga preplanulosti, što je znak da je ne nosi već neko vrijeme, piše Oggi.

Jesen će donijeti rasplet njihove rastave na sudu, a možda i službenu objavu vijesti je li istina da je Noemi trudna s Tottijem.

Linker
23. travanj 2024 08:11