Odvažan stav

Laura pitala Vannu zašto ju je izbacila iz natjecanja, snimka je postala viralna na TikToku

Na svom TikTok profilu objavila je osvrt na ispadanje s pitanjem svih pitanja koje je, uz Vannin odgovor i smijeh studentice Muzičke akademije, postao viralan.

Za proboj na glazbenoj sceni, katkad je, osim neospornog talenta, potreban i odvažan stav. Bivša natjecateljica showa "The Voice Hrvatska" Laura Sučec, "suočila" se u backstageu s mentoricom Vannom nakon što se 13. siječnja morala oprostiti od natjecanja. Mnogi bi, da su se našli na mjestu 23-godišnje studentice Muzičke akademije koja dolazi iz mjesta Mošćenice, pokraj Petrinje, otišli bez pitanja, pognute glave, ali plavokosa Laura nije takva. Naime, na TikToku sve veću pozornost privlači objava djevojke školovanog glasa.

"Konačno otkrivamo zašto je Vanna izbacila Lauru koja pjeva, a ostavila svog miljenika Sergeja", napisala je u opisu objave na svom TikTok profilu. Nakon uvoda, slijedi najbolje.

"Mentorice, zašto ste me izbacili?" upitala je Vannu. Poznata pjevačica nije očekivala prepad donedavne članice svog tima. Pogledala je prema uključenoj kameri na mobitelu i uzvratila: "Zato što sam imala za tebe bolji plan." Laura je nakon toga prasnula u smijeh, što je ujedno i njen komentar večeri na kojoj je izabran netko drugi.

Treba reći i to kako je studentica Muzičke akademije na blind audiciji izvrsno otpjevala Oliverovu "Molitva za Magdalenu". Kada je počela faza ispadanja, oduševila je svojom interpretacijom pjesme "Teške boje". Naposljetku je, u duetu s Dorianom Stipčićem, izvela pjesmu "Drivers License". Na kraju je Vanna je između Laure i Sergeja, odabrala mladog natjecatelja. Glasovima publike u finale je, naposljetku, prošao Martin Kosovec. Treba dodati i to da Laura, osim što pjeva, jako dobro svira glasovir: njeno muziciranje na društvenim mrežama prati vjerna publika, nezadovoljna raspletom situacije u "The Voiceu". Stoga ne iznenađuje to da je "prepad pitanje" Vanni postalo viralno na TikToku, gdje je Laura, kako stvari stoje, dobila zadovoljštinu.

Linker
20. travanj 2024 02:40