presretni mladenci

Laura Pausini udala se nakon 18 godina veze, objavljene snimke s tajnog vjenčanja

Sretna mladenka, koju je do oltara dopratio otac Fabrizio, nosila je bijelu haljinu uz koju je kombinirala bijeli sako i veo, dok je Paolo Carta nosio crno odijelo.

Vjenčali su se Laura Pausini i Paolo Carta, par koji je zajedno 18 godina i imaju desetgodišnju kćer Paolu. Sretnu vijest objavili su na društvenim mrežama, uz fotografije predivne ceremonije na kojoj su slavili svoju ljubav s najbližima.

Pausini je objavila fotografije i video svadbe, a njeni pratitelji doznali su da je i zapjevala tijekom slavlja. Sretna mladenka, koju je do oltara dopratio otac Fabrizio, nosila je bijelu haljinu uz koju je kombinirala bijeli sako i veo, dok je Carta nosio crno odijelo.

"Rekli smo da", napisala je pored fotke na kojoj se nasmiješeni drže za ruke. Iza njih se mogu vidjeti svijeće i sjajne zavjese. Prema pisanju talijanskih medija, vjenčanje se održalo 14. ožujka.

Pausini i Carta započeli su vezu 2005. godine, a kćer su dobili 2013. godine. Ona je otkrila da, iako je cijeli život željela djecu, ostvarenje na tom polju nije bio lak proces, a rođenje svoje kćeri nazvala je čudom. Dodala je da ju je majčinstvo učinilo boljom osobom.

"Sada sam mnogo hrabrija i odvažnija. Kći mi je dala novu energiju", rekla je za magazin FASHION.

Linker
25. travanj 2024 16:56