Otišlo u vjetar

Lana Del Rey ostala je bez laptopa, novih pjesama i 200 stranica autobiografije

Lopovi su provalili u njezin automobil, razbili sva stakla i ukrali ruksak u kojem se nalazilo računalo sa sadržajem koji je za nju neprocjenjiv.

Bio je dovoljan trenutak neopreznosti da mjeseci rada američke pop pjevačice Lane Del Rey na novom albumu i autobiografiji, jednostavno nestanu. Sve se nalazilo na njenom prijenosnom računalu ukradenom iz automobila. Spremila ga je u ruksak, nakratko izašla iz vozila, a kad se vratila, zatekli su je razbijeni prozori: ruksaka više nije bilo. Incident se dogodio aveniji Melrose u Los Angelesu, a osim za nju neprocjenjivo vrijednog laptopa, u ukradenom ruksaku nalazio se i kamkorder.

Nedugo poslije provale u vozilo, neke pjesme na kojima je radila pojavile su se na društvenim mrežama. Izvadci iz knjige (napisala je 200 stranica) srećom nisu objavljeni jer ju je uspjela daljinski izbrisati, ali taj postupak ne može ponoviti s pjesmama, javlja Sky News. Nije joj preostalo drugo nego video apelom zamoliti fanove da ne slušaju ukradene pjesme, premda je napast (pre)velika.

"Morala sam daljinski obrisati zapis s mojom knjigom. Nisam je sigurnosno kopirala na oblaku pa ću morati krenuti ispočetka iako sam u pisanje uložila cijelo srce. Da nevolja bude veća, lopovi mogu daljinski pristupiti i mom telefonu te pokušati ukrasti moje privatne fotografije i tonske zapise za novi album. Molim vas, ne slušajte te pjesme ako naletite na njih jer nisu gotove dok ne dovršim album", rekla je.

Činjenica da je samo jedna u nizu zvijezda zabavljačke industrije kojoj se to dogodilo nije joj utjeha. Podsjetimo, bez svojih prijenosnih računala ostali su i Justin Bieber, Kevin Costner, Salma Hayek, Keira Knightley. Poput pop pjevačice, naučili su lekciju na težak način.

Linker
23. travanj 2024 22:51