zanimljivA OBJAVA

Lana Barić čestitala Draganu Markovini: ‘Sretan rođendan i godišnjica našeg propalog braka‘

"Divan propali brak. Malo tko u braku ima tako nasmijana lica", poručili su im pratitelji.

Domaća glumica Lana Barić čestitala je rođendan bivšem suprugu, povjesničaru i osnivaču Nove ljevice Draganu Markovini. Njih su se dvoje vjenčali u tajnosti u ožujku 2016. godine, a razveli su se godinu dana kasnije.

"Tradicionalno, sretan rođendan mom najdražem bivšem mužu te godišnjica našeg propalog braka uz pjesmu Smej se smej Miroslava Ilića!", napisala je Lana pored zajedničke fotografije na Facebooku.

Njena objava mnoge je nasmijala.

"Divan propali brak. Malo tko u braku ima tako nasmijana lica", poručili su im pratitelji.

Par je 2019. godine snimljen zajedno pa su krenula šuškanja da su obnovili ljubav. Tad se Lana oglasila na Facebooku.

"Priča se da smo Dragan i ja opet skupa. To je, naravno, istina. Preciznije - i dalje smo skupa, osim što nismo ni u braku ni u vezi. Volin ga iako je retaj, a i on mene, jer san ludilo ženska. SFSN!", poručila je tada.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

U intervjuu za Gloriju Glam Lana je progovorila o njihovom prijateljskom odnosu.

"Rastanak kao takav se doživljava kao nešto tužno ili negativno, ako hoćete. Mi smo također društvo koje počiva na krivici, osjećaju krivnje, i uvijek je bitno da su stvari crno bijele i da je krivac jasan i vidljiv. Meni je taj koncept krivnje neprihvatljiv. Ako prekršim zakon, tu su sud i tu je zatvor, sve ostalo je moja odgovornost. Naš je odnos od odnosa muža i žene koji su bili prijatelji izgubio samo muža i ženu. Ostalo je prijateljstvo. Pritom, nije to lako, da se razumijemo, ali gdje postoji volja postoji i način i mi smo ga našli. I dalje ga osjećam kao familiju bez obzira na to što to nominalno više nismo, ali familija je ionako moj izbor. Familija su mi ljudi koje osjećam kao svoje", rekla je.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

Tijekom braka živjeli su s Laninom kćeri Mirej, koju glumica ima iz veze s glazbenikom Franom Đurovićem. Upravo je na njihov odnos glumica najponosnija.

"Imamo dobar odnos. Turbulentan zbog nadolazećeg puberteta, ali nije licemjeran. Dosta smo usmjerene jedna na drugu, ali imamo dobar život, puno pričamo, imamo otvoren odnos i sretna sam kad je gledam, dobar je čovjek, to mi je najveća sreća. Gledam je u odnosu s drugima, s djecom, nije kvarna, nije manipulativna i to mi donosi veliki mir. Zajebana je jako, ali kakva bi drugo bila, realno?", rekla je.

Linker
24. travanj 2024 14:25