nedoumica

Kylie Jenner ne zna kako nazvati sedmomjesečnog sina: ‘Čekam da naraste da sam sebi da ime"

Dječačić je na svijet stigao u veljači, a iako su ga mama Kylie i tata Travis namjeravali nazvati Wolf, brzo su se predomislili.

Kylie Jenner još je jednom podsjetila javnost da njen sedam mjeseci star sin još uvijek nema ime.

Podsjetimo, dječačić je na svijet stigao u veljači, a iako su ga mama Kylie i tata Travis namjeravali nazvati Wolf, brzo su se predomislili. Došao je rujan, a njihovo drugo dijete još nije dobilo novo ime.

Tijekom druge sezone obiteljskog showa The Kardashians koja se emitira na platformi Hulu, Kylie je progovorila o imenu sinčića. Otkrila je da se zakonski maleni još uvijek zove Wolf Webster, iako joj je želja da se to promijeni.

Kako je otkrila, danas joj se čini da je osjećala pritisak da bebi da ime i pristala je na Wolf, ime koje joj je dan ranije sugerirala sestra Khloe. Isprva joj se svidjelo, no kako je vrijeme išlo, sve manje je osjećala da je Wolf pravo ime.

image

Kylie ni nakon sedam mjeseci ne zna kako bi nazvala sina

VEEREN -CHRISTOPHE CLOVIS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Sad je pojasnila zašto se ime zakonski još nije promijenilo i zašto javnosti ne otkriva koje bi ime mogli dati dječaku. Razlog je zapravo prilično jednostavan.

"Ne daj Bože da ga opet moramo mijenjati", rekla je.

Na kraju je otkrila da Travis svaki dan dječaka zove drugim imenom kako bi ih istestirali, a na kraju se našalila "da čekaju da maleni naraste i sam sebi da ime".

Ovim tempom to bi se i moglo dogoditi.

Linker
19. travanj 2024 03:51