PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Veseli Beckhamovi

Kruna slavljeničkog tjedna: Obiteljska miljenica ima veliki dan, a svi se natječu u obilježavanju

Stigla je kao četvorto dijete, šest godina nakon najmlađeg sina bivše Victorije i Davida Beckhama, jedina im je kći i velika ljubimica, a na njezin dan cijela obitelj prisjetila se najdržaih trenutaka s njom.

Iako su posljednjih tjedan dana imali razloga za slavlje, danas je zaista poseban dan u obitelji Beckham, obiteljska miljenica Harper Seven napunila je devet godina.

Razdragani roditelji Victoria i David Beckham objavili su, svaki posebno, preslatke video kolaže u kojima se mogu vidjeti njihovi najdraži trenutci s najmlađom članicom i jedinom kćerkicom.

Harper Seven vesela je djevojčica koja obožava plesati, na mamu nekadašnju članicu Spice Girlsa, i baviti se sportom, na tatu nogometaša.

Slavljenički tjedan u veseloj obitelji

Tri starija brata također su se pridružili čestitkama i svaki je na svom profilu sestrici zaželio sretan rođendan. Brooklyn (21) s nedavnom fotografijom njih dvoje u prirodi, Cruz (14) sa zajedničkom fotkom kada su bili mnogo mlađi, a Romeo (17) je uz standardni selfie njih dvoje pozirao i s majicom na kojoj je otisnuo sestrin lik.

View this post on Instagram

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Kruna je to slavljeničkog tjedna, u kojem su Victoria i David proslavili 21. obljetnicu braka. "Ne mogu vjerovati da je prošla 21 godina otkako smo rekli 'uzimam'. Četvero djece, četiri psa, toliko smijeha i volim te svakim danom sve više", poručila je Victorija.

David je u svojoj obljetničkoj čestitki prisjetio vremena kada se još nisu ni poznavali. "Pa otprilike prije 23 godine sjedio sam s Garyjem Nevilleom, a na TV-u su bile Spice Girls, okrenuo sam mu se i rekao: 'Ohhh kako mi se sviđa ova u tom crnom kombinezonu'. Tko bi pomislio da ćemo sada slaviti 21 godinu braka i imati četvero savršene djece. Volim te", rekao je David.

Pročitajte i:

Brooklyn konačno stigao: Nastariji Beckhamov sin otkrio gdje je otputovao bez djevojke

Tko bi mu odolio? David Beckham na selu je procvjetao i otkrio još jedan slatki hobi

Victoria poludjela za novim proizvodom: Bivša pjevačica doslovno blista dok reklamira skupu kozmetiku

David Beckham otkrio novu strast: Slavni chef ga inspirirao da pokrene vlastiti kulinarski show

Linker
19. travanj 2024 02:00