NAJDRAŽE DRUŠTVO

Kraljica njujorške špice: Irina Shayk je stylish i u šetnji s kćerkicom Leom i njihovim ljubimcem

Kći topmodela i proslavljenog holivudskog glumca Bradleyja Coopera u ožujku je proslavila sedmi rođendan, a roditelji se trude zajedno je odgajati.

Kći topmodela Irine Shayk i tate, proslavljenog glumca Bradleyja Coopera Lea De Seine Shayk Cooper, koja je 21. ožujka proslavila sedmi rođendan, uživa u djetinjstvu baš kao i svaka druga djevojčica koja nema toliko slavne roditelje. Irina i Brad su joj nabavili bicikl koji djevojčica obožava voziti kad je s njima u šetnji Manhattanom, a kako još uvijek nije iskusna i vješta biciklistica, Lei su na stražnjoj osovini pričvršćeni pomoćni kotači. Mama je kćerkici odabrala ružičastu kacigu, koja je obavezan dio biciklističke opreme, a oslobodila ju je tereta školskog ruksaka kako bi se slobodnije osjećala na svom prometalu.

image

Majka i kći u šetnji New Yorkom

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Irina Shayk s kćeri Leom

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, Irina je i za šetnju s kćerkicom odabrala itekako stylish monokromatski ouftit. Crna haljina, crni oversized končani kaput i visoke čizme s potpeticom nikako nisu mogle proći nezapaženo. Kosu je nosila zavezanu u spuštenu punđu, a cijeli look je zaokružila sunčanim naočalama. A pozornost prolaznika dodatno je privukla je preslatkim ljubimcem, pudlicom koju je nosila u ruci. Irina čini se ne voli ostavljati svog ljubimca kod kuće, pa smo tako i ranije imali priliku vidjeti kako preslatko štene nosi i u svoj Birkin torbici.

image

Irina je lani snimljena u šetnji New Yorkom, a svog ljubmica je nosila u Birkin torbici

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Irina Shayk i Bradley Cooper na glasu su bili kao jedan od najatraktivnijih i najintrigantnijih parova u povijesti američkog show biznisa, a nakon iznenadnog razlaza prije četiri i pol godine ostali su u prijateljskom odnosu i zajednički odgajaju svoju kći.

Premda su ostali toliko bliski da se preklani počelo spekulirati da rade na drugom djetetu od toga očito neće biti ništa. Bradley Cooper trenutačno je u vezi s topmodelom Gigi Hadid, a glasine koje su počele kružiti kuloarima o njihovoj ljubavi potvrdiili su nedavno kad su se u šetnji gradom pojavili držeći se za ruke. Gigi Hadid je također majka, koja je kćerkicu Khai dobila u vezi Zaynom Malikom, pjevačem i bivšim članom benda One Direction.

image

Mama je kćeri nabavila ružičastu kacigu

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Linker
25. travanj 2024 15:44