koji frajer

Kourtney Kardashian otkrila koliko sad ima kilograma: ‘Volim svoju guzu zahvaljujući Travisu‘

Travis Baker i Kourtney Kardashian ludo su vole i pokušavaju dobiti dijete IVF metodom, što je njoj za sada donijelo samo višak kilograma, a on ih obožava i obasipa ju komplimentima

Nije neka novost da je Kourtney Kardashian do ušiju zaljubljena u svog supruga, glazbenika Travisa Bakera. A kako i ne bi kad je jednako zaljubljen obasipa pažnjom i onim ženi najvažnijim - komplimentima. U novoj epizodi reality showa ‘‘The Kardashians‘‘, otkrila je kako je tek sad svjesna što znači prava ljubav osvrnuvši se na toksičnu vezu s bivšim partnerom Scottom Disickom s kojim ima troje djece.

Disick je postao popularan isključivo zahvaljujući vezi s najstarijom Kardashiankom i sudjelovanju u njihovom showu gdje se moglo vidjeti koliko je loš partner. Varao ju je na svakom koraku, pio, tulumario i vrijeđao, a ona je od jada i muke spala na samo 43 kilograma.

image

Travis Barker obožava obline svoje drage

LUK/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Sada se pohvalila kako ju je ljubav prema Travisu Bakeru vratila u normalu, pomogao joj je da izgradi uništeno samopouzdanje i nagovorio ju da nabaci koji kilogram jer mu je ljepša i draža s više oblina.

image

Najbolja dijeta bio joj je život sa Scottom Disickom

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sada na svojih 155 centimetara visine ima 53 kilograma i ne zamara se hoće li dobiti još koji jer kako je rekla - njezina guza je sada fenomenalna. No nije samo ljubav u pitanju već ženstvenije obline može ‘zahvaliti‘ i tretmanima medicinski potpomognute oplodnje na koje ide zbog žarke želje da sa ljubavi svog života ima i dijete. Travis koji ima dvoje djece iz prethodnog braka, podrška joj je u njezinim željama, pomogao joj je da zavoli svoje obline pa se sada Kourtney može mjeriti sa svojim mlađim sestrama koje su za oble stražnjice potražile pomoć plastičnih kirurga.

image

Kourtney Kardashion konačno je pronašla pravu ljubav u ekscentričnom glazbeniku od kojeg se ne odvaja

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kourtney je oduvijek u obitelji bila najsamozatajnija, izgleda isto kao i u mladosti, posvećena je djeci i sestrama koje su stalno u nekom problemu, bavi se uređenjem interijera i konačno je pronašla i pravu ljubav. Pa neka joj je sa srećom.

Linker
18. travanj 2024 22:01