Predivna trudnica

Konačno došlo vrijeme za sreću: Chrissy Teigen s obitelji pozirala za najslađu božićnu čestitku

Glazbenik i bivši model kao obitelj prošli su zaista teških trenutaka, nakon gubitka sina, no sada su i više nego spremni za veselje u obitelji i to dijele s cijelim svijetom.

Stiglo je vrijeme božićnih zabava i ružnih božićnih džempera, tako i u obitelj Chrissy Teigen i Johna Legenda. Bivša manekenka i autorica kuharice objavila je niz veselih obiteljskih fotografija koje su ujedno i najslađa božićna čestitka. Trudna Chrissy pokazala je svoj zaobljeni trbuščić koji je provirivao ispod prigodnog kardigana.

"Bakina večer za izlazak! Ali u krevetu sam do 22. Toliko divne hrane i ružnih džempera", napisala je Teigen uz svoju fotografiju. Odmah zatim podijelila je i one obiteljske.

U šarenom božićnom raju koji izgleda kao veselo selo Djeda Božićnjaka pozirala je cijela obitelj. Tata John sjedio je uz dječicu, dok je mama Chrissy ponosno stajala i pokazala trudnički trbuh. Par i njihovo dvoje djece, 6,5-godišnja Luna Simone te 4,5 godišnji Miles Theodore jedva čekaju dolazak prinove, koja im treba stići iduće godine.

Chrissy je uz svijetli kardigan ukrašen božićnim motivima imala crvene tajice i prigodne cipele u crveno-bijeloj boji s ukrasnom srebrnom kopčom.

John je odjeven u zelenu kombinaciju, na čupavu ‘teddy‘ hudicu ukrašenu božićnim kuglicama i lametama, odjenuo je stylish zelene hlače. Djeca su također bila obučena u vesele blagdanske kombinacije, malena Luna u crvenu haljinicu sa šarenim printom medvjedića, a Miles u tamnoplavi džemper koji je, iskreno, bio najljepši ‘ružni‘ božićni džemper na obiteljskoj fotografiji na ‘Tree Rexa‘.

Vesela obitelj pozirala je u selu Djedice, okruženi brojnim poklonima, a djeca su se pritom i klizala. Iako su odrasli u Kaliforniji, na ledu poziraju kao njihovi vršnjaci iz mnogo hladnijih zemalja.

Linker
18. travanj 2024 07:08