Trač u podcastu

Kolega: ‘Neću više nikada raditi s Ryanom Reynoldsom, a meni njegov brak s Blake nije OK‘

Američki glumac Todd Joseph Miller otkrio je da ga je kanadska zvijezda omalovažavala na setu, a za njegov brak s Blake Lively kaže da je umjetan.

Čini se da holivudski dobrica Ryan Reynolds nije svima super momak. Postoje kolege kojima ide na živce, a među se njima nalazi Todd Joseph Miller, njegov partner sa seta Marvelovog hita "Deadpool". On tumači ulogu Weasela, najboljeg prijatelja superjunaka. Njegov lik je nešto poput Robina u filmovima o Batmanu, a zadatak mu je nabavljati povjerljive informacije i oružje za Deadpoola. Kako god bilo, J.T. Miller nije imao problem kritizirati Ryana u podcastu "Adam Carolla Show" što je voditelj jedva dočekao.

"Gledajte, on je sjajan komičar, ali mislim da ga je uspjeh s "Deadpoolom" promijenio nagore. Imali smo stvarno čudan trenutak na setu drugog nastavka. Rekao mi je da ponovimo scenu jer se ja, kao sporedan glumac, baš ne dajem previše u svoj lik. Nemam odgovornost kakvu imaju zvijezde. Što da vam kažem, omalovažio me je pred svima", izjadao se voditelju podcasta.

image

J.T. Miller nije imao problem kritizirati Ryana u podcastu

BILLY BENNIGHT/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Otkrio je da se neće pojaviti u trećem nastavku te franšize, a kako mu zvijezda filma ne sjeda baš najbolje, J.T. Miller tvrdi da ne žali zbog odluke producenata. Kako stvari stoje, američki glumac koji se afirmirao ulogom u seriji "Silicon Valley" nije nedužan ‘cvjetić‘.

Kolege s kojima je radio tvrde da je svadljiv na setu, a bio je optužen i za seksualno zlostavljanje žene tijekom svog studiranja, što je odlučno negirao. Jednom prilikom je uhićen zbog prijave lažne prijetnje bombom tijekom vožnje vlakom: ono što je njemu, zacijelo, trebala biti šala ozbiljan je savezni zločin, no vlasti su mu progledale kroz prste.

image

Zlatni holivudski par nije drag svima

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

U podcastu se osvrnuo i na Reynoldsov brak s holivudskom glumicom Blake Lively. Tračeru je njihova ljubav - očekuju četvrto dijete i presretni su - nekako umjetna. Odnos na kojem iz mnogi zavide njemu izgleda predobro da bi bio realan.

"Meni tu nešto nije okej", izbrbljao se na kraju razgovora. Blake i Ryan nisu se oglasili, javlja Fox News.

Linker
17. travanj 2024 13:36